-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
karpathy #56442 üzenetére
Laca0 leírását próbáltad már? Download mód másként
Szerk.: Vagy neked nem kdz-hez kell?
-
karpathy
csendes tag
válasz
karpathy #48918 üzenetére
"Sziasztok!
Egy hete vettem a telefont, minden tetszik, csak egyetlen problémám van vele. Az emailek elég hektikusan jönnek meg rá. Még megvan a régi telefonom is, tehát tudom mikor kapok levelet, de ez a készülék néha negyed órás késéssel jelez, néha nem is jelez. Persze olyan is előfordul, hogy azonnal megjön erre is minden.
Van valami beállítás, amivel helyrehozhatom ezt a számomra elég zavaró jelenséget?
Előre is köszönöm!"Kérlek, valaki segítsen! Ma frissítettem 220D-re, abban bíztam megoldódik, de semmi változás. Ha le van zárva a kijelző, nem kapom meg a levelet, csak ha feloldom. Nincs bekapcsolva semmi energiatakarékosság és mobilnetet használok.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- sziku69: Szólánc.
- Androidos fejegységek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest