Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
Én csak azt nem értem, hogy miért nem egy normális kalibrátor teszteli ezeket a TV-ket. A DisplayCal azonkívül, hogy nem a legalkalmasabb arra hogy woledet, vagy akár TV-t kalibrálj, és ha csak egy i1 Display Pro-t használtok, akkor konkrétan rontani fogtok a gyári alapbeállításon, nem beszélve arról, hogy 2,2-es gammára akarjátok belőni, a fehér pontról, pedig említést sem teszek. Már csak emiatt is totál fölöslges így tesztelni a TV-t, és nagyon ellenjavalt mindenkinek az általuk megadott beállításokat használni, a teszt pedig minimálisan sem hiteles. Bárki, aki minimálisan ért ehhez, tisztában van ezzel, én csak azt nem értem, hogy aki nincs, az miért teszteli? Konkrétan szégyen ez az oldalnak.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A televízió jó néhány újdonságot tartogat, és a webOS 6.0-t is most néztük meg először alaposabban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest