- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Kompakt vízhűtés
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
Én csak azt nem értem, hogy miért nem egy normális kalibrátor teszteli ezeket a TV-ket. A DisplayCal azonkívül, hogy nem a legalkalmasabb arra hogy woledet, vagy akár TV-t kalibrálj, és ha csak egy i1 Display Pro-t használtok, akkor konkrétan rontani fogtok a gyári alapbeállításon, nem beszélve arról, hogy 2,2-es gammára akarjátok belőni, a fehér pontról, pedig említést sem teszek. Már csak emiatt is totál fölöslges így tesztelni a TV-t, és nagyon ellenjavalt mindenkinek az általuk megadott beállításokat használni, a teszt pedig minimálisan sem hiteles. Bárki, aki minimálisan ért ehhez, tisztában van ezzel, én csak azt nem értem, hogy aki nincs, az miért teszteli? Konkrétan szégyen ez az oldalnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest