- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
jiatur01
csendes tag
Szerbusztok Szép jó napot kívánok. Volna egy kérdésem. Kérlek titeket Segítsetek a tapasztalataitokkal.. Van egy "LG Vebos TVUH6207-ZA" készülékem és az USB Hobon Nem tudok felvételt csinálni a TV műsorokról.
Ha már felvettem direkt az USB csatlakozáson, és utána csatlakoztatom a hobot akkor letudom játszani rajta keresztül. Mikkor hobon keresztül akarok felvételt csinálni akkor azt írja ki, hogy ez hob nem kompatibilis. több hobot is kipróbáltam. Van egy 7 USB bemenetű tplink Hobom de azon is csak Lejátszani tudom de nem tudok felvételt csinálni. Kérlek be neteket Segítsetek. SOS. SOS. Áldásom és szeretetem kísérjen titeket. -
jiatur01
csendes tag
válasz
kriszpontaz #1922 üzenetére
Godlike79!
Köszi, a válaszod. Én egy vén kezdő vagyok a témában és van még kérdésem hozzád. K340 van rajta egy Logitech M705 társaságában Unifying vevőegységgel.
Mi az az UNIFYNG Vevö egység. Köszi, az újabb válaszod. „RJ” -
jiatur01
csendes tag
Tisztelt Forumozok!
Először is Boldog és sikerekben gazdag újesztendőt kívánok néktek.
Egyszerű kérdésem van. LG 42LM620S-ZE-hez Melyik bilentyüzetett használhatom amely You Tubon is működik. Előre is köszönöm a válaszotok.
Szeretettel & Áldással. „RJ”
Új hozzászólás Aktív témák
ph LED háttérvilágítású, passzív 3D-s, LCD okostelevíziót teszteltünk, de ezúttal a kedvezőbb árkategóriából.
- Politikai mémek
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Azonnali játékos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest