Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
válasz cinemazealot #19 üzenetére
Na nehogy azt hidd, hogy én valami nagy tehetség voltam (a zenei középsuliba se vettek fel, mert volt ott kb. száz tehetségesebb diák ).
De amíg komolyabban zenéltem láttam olyanokat, hogy leesett az állam olyan gyorsan tanulták be a gyakorlatokat és a műveket. Erre írtam - és tartom magam ehhez - hogy mindenki aki akarja bármit megtanulhat, csak a tehetségesebbnek könnyebben és gyorsabban megy.
Amúgy meg hasonló cipőben járunk: én pár éve vettem egy gitárt, mivel megfogtak Paco de Lucía flamenco zenéi. Persze nem sok mindenre jutottam, egy-két szólam, részlet megyeget, de többet kéne foglalkozni vele (ja, meg tehetségesebbnek lenni ).
-
somogyib
őstag
"ne keverjük össze a kitartást a tehetséggel"
Én is így gondolom.
Az #5-ben cinemazealot írja, hogy van-e esély 40 évesen megtanulni zongorázni. Én erre azt mondom, hogy a Paganini: 24 caprices -t is bárki megtanulhatja, annyi a különbség, hogy aki tehetséges annak fél év alatt megy, aki meg nem, annak 3-4 év kell.
[ Szerkesztve ]
-
somogyib
őstag
Én elég sok hangszeren játszottam klasszikust (4 év hegedű, 1 év gitár, 2 év nagybőgő, 2 év zongora).
A Liszt: Magyar rapszódia nekem máig a kedvencem, meg szintén tőle a Paganini La Campanella feldolgozása.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest