Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Otthoni időjárás-állomás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zajszint?
-
törölt tag
7000 dolláros gép mellé nem ciki a 650 dolláros kábel, de üzleti felhasználásra indokolatlan/felesleges erőltetni a 4K-t szvsz.
-
Madárpók
aktív tag
Egy ilyen optikai DP kábellel és két 4K DP-HDMI aktív átalakítóval meg lehetne oldani. (max. 40 méter)
-
Joz76
tag
20 méterre 30Hz-en nem lehetetlen, az a projektornak elég. Ha teniszmeccset akarnának nézni rajta, akkor már kéne a 60Hz, na arra én még nem látok semmilyen megoldást. Se olcsót, se drágát.
-
törölt tag
Üzleti projektor szerintem 4:3-as natív felbontással az ideális:
Gyakorlati példa:
4:3 vászonra kiteszel egy 16:9-es pixel hálót, amin torzítás nélkül kitennél egy 4:3-as diát.
Mekkora lesz a kép a vásznon, mennyi a fényerő veszteség?Másrészt a natív 4K-s képet mennyire egyszerű elvinni mondjuk 20m-re, minőségromlás nélkül?
-
erer1000
őstag
miért piszok drága minden projektor?
amikor suliba "csak" 2-3 volt, akkor elgondolkoztam hogy miért csak ennyi? hát vegyenek. meg 800x600
aztán így elnezve megertem oket
-
Akkor ilyenem se lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az XJ-L8300HN nagy fényerőt, kontrasztarányt és élettartamot kínál.
- Samsung Galaxy S21 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest