- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sK0t
tag
Milyen karórád van ?
Nagyon jól néz ki -
jugeen
addikt
válasz
eszterencs #45 üzenetére
így már sokkal jobban tetszik!
köszönjük a gratulációt, a jelenlétet és a publikálás!
-
Killing
addikt
Szólok a fiúknak hogy egy kicsit az én gépemet is húzzák meg!
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Igen, ez a felvetés tulajdonképpen jogos, mégha kissé szőrszálhasogató is.
Thrawn kolléga elég jól képben van ezekkel a dologokkal, úgyhogy csak afféle írói fordulatnak tekinthető tőle a szerencse emlegetése.
Módosítottam a hír szövegén.
És nem mellesleg mindkét csapatnak gratula!
Jó volt nagyon a verseny.
-
törölt tag
Dejóóóóó
-
Franklin
addikt
-
tome.jr
addikt
A végeredmény ismeretében az OC Team tagok jobban jártak volna ha a proci helyett a hostess-eket húzták volna fel rendesen.
Amúgy grat minkét csapatnak
-
toyone
őstag
Gratulálok mindkét csapatnak!
ez egy live show volt, szerencse kérdése hogy ki kap jobb alkatrészeketmod: a szervezésre szerintem nem lehet panaszkodni. jó volt. Bár a projektort kissé feleslegesnek éreztem tekintve hogy nem volt kivetítve semmi
-
jugeen
addikt
tényleg Speed, hátad hogy van? egy airbus le tud már szállni keresztbe is?
-
jugeen
addikt
szeretnék egy kis megjegyzést tenni Thrawn cikkjére. akik elég jól ismerik a bench programokat, azok tudhatják, hogy a 3DMark06 nagyon komolyan CPU limitált tesztprogram. a két konfigurációban hajtott GPU core-ok között 28MHz volt a különbség, ami pontokban kimutatva elég csekély. léteznek különféle szoftveres tweak-ek, amikkel egy hosszabb lefutású benchprogram esetén akár értékes másodpercek és pontok nyerhetők. extrém tuningban ezért az értékes pontokért nagyon keményen megküzd mindenki mind a hardver, mind a szoftver tuningolása terén. ezért 100%-os offenzíva mentesen szeretném csak írni, hogy a szerencse a hardverek vonatkozásában a HUN eXtreme OC Team-nek kedvezett, és nem nekünk. viszont a 3D teszt esetén a tudásunk és tapasztalatunk beigazolódott, mivel egy gyengébb procival 696 ponttal többet értünk el. hogy miért? mert tuningoltuk a szoftvereket is. még egyszer szeretném leszögezni, hogy mondandómban semmi támadó jelleg nincs, főleg Zé, Szatesz és Speed irányába nem, csak azt szeretném tudatni, hogy nekünk semmi szerencsénk nem volt abban, hogy a 3D versenyszámot mi nyertük. ha nem lenne meg nekünk ez a tapasztalat, akkor igen csak vitték volna a srácok azt a versenyszámot is.
Peace, Overclocking, Harmony!
-
Egzee
őstag
Én azt nem értem, hogy a maximális tuning végeredménye nem függ attól, hogy éppen milyen procit fogtam ki? Szal nincs olyan, hogy az egyik csak 4,9 a másik meg 5 ghz-et is tud?
-
.mf
veterán
Nem igaz, hogy egyikőtök sem készített képet a ruhatárosról...
én nem adtam le a kabátom, így lemaradtam rólaItt is grat a csapatoknak, és további sok sikert!
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
ifjVérIstván #24 üzenetére
Hát szerintem azok a csajok csak úgy kerültek oda, hogy beinvitáltak 3 hazafelé tartó lányt az utcáról, hogy 'gyertek mán be egy fotóra'. Lehet, hogy azt a ruhatáros csajt kellett volna inkább odaállítani egy fotó erejéig?
Én nem a srácok teljesítményét akarom leszólni vagy ilyesmi, de nem lehetett egy világraszóló esemény.
Riszpekt a 2 csapatnak. -
ifjVérIstván
csendes tag
azok a hulladék nők..
a középsőnek sáros a csizmája -
Zé_Mester
őstag
válasz
divrapier #20 üzenetére
az MSI verseny ennek a közelébe nem ért, ha elolvasod róla a logout cikkemet amit a 2. fordulóról írtam akkor megérted miért.
a szervezésbe abszolút nem volt most hiba, minden faszán működött.azt viszont nem mondták meg előre hogy aki nyeri a PI tesztet az nyeri a versenyt is, az már csak a vége felé derült ki. így izgalmasabb volt
-
divrapier
tag
Gratulalok mindket csapatnak. Speed
Az is szimpatikus, hogy ajandekokat osztottak (talan tavaly az MSI-nek volt valami soher versenye, ahol kb minden cuccot visszekertek). Viszont a szervezes szerintem eleg gyenge volt, igy olvasva. 2 teszt? elsot aki nyeri az nyer? azert az ultra durable 3 LG monitort elvinnem
Egy kis osszegzes, a gyarto(k) altal ihletve: -
Laraxior
titán
-
14adam
addikt
Gratulálok mindenkinek
Egy Gigás sapi nekem is kellene,meg kulcstartó,na meg persze a lányokat se hagyjuk ki
-
Nyugdíjas
nagyúr
Muszáj lesz valahogy kitűnnöm a tömegből
Asszem én csak az egyik csapatnak fogok gratulálni.Még nem döntöttem el melyiknek
-
PH-User
addikt
válasz
PowerBuldog #12 üzenetére
-
PowerBuldog
veterán
Nem semmi eredmények!
Bár szerintem 3DMark06-t már felesleges volt, mert ha valaki megnyerte a SuperPI-t akkor utána az az 5-6 pont már nem változtatott semmit az eredményen. -
sgteam
aktív tag
Gratula mind a két csapatnak király volt a verseny
-
Hunter2
addikt
a csajok kicsit túl voltak öltözve más hasonló showhoz képest.
Az eredményért meg grat. -
ABnormal
őstag
a csajokat kisorsolták?
-
jerry311
nagyúr
3dMark2006? SuperPI?
Egyik se mai darab.
Esetleg valami ami több, mint egy CPU magot támogat? -
Hiányolom a cikkből az utolsó képen látható bal oldalon lévő csaj nevét, és telefonszámát.
-
Konflikt
addikt
A jó hangulatot halk zene és a speaker, BZ biztosította, akinek az események kommentálása mellett még kisebb ajándékok kiosztására is jutott ideje.
a ~8000 db giga sapka, jaa
-
P00By
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A győztesek Prágában képviselik hazánkat a következő fordulóban.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest