Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Formázásról volt szó. Pl van egy egyszerű sablon a kiküldetésekhez és azt valahogy mindig elgányolták az öregek. "Nem tudom mit történt, csak kattingattam azt ilyen lett". Ezt egy sima 2 karakteres dokumentumvédelmi jelszóval el lehet kerülni. Erre jött az új IT-s srác, és elkezdett mindenféle generált jelszavakat rakosgatni a dokumentumokra, merthogy az előzőt könnyű volt kitalálni...
Amúgy persze, hogy nem az userek dolga lenne a telepítés, de azért az ember olyan, hogy ő otthon hozzászokott a "pdf vésőhöz" akkor neki a melóhelyén is az kell. És felfogja rakni belőle a 97-es változatot, mert neki azt írta ki a falusi IT guru még anno CD-re. Ez akkor gáz, ha mint fent is írták van olyan amikor nem tudsz nem adni rendszergazda jogot. Aztán ezekből jönnek össze a gányolások meg a vírusgyűjtű/spybot gyűjtő gépek egy cégnél...
Amúgy nekem nem esik nehezemre betartani egy vállalati IT rendszer előírásait, és meresztem a szemem amikor olyan hasfájásokkal jönnek panaszkodni, hogy ihaj. A kedvencem a "Ez a gomb eddig sötétebb kék volt, most világosabb és nem értem" típusú sirámok.
Nem értik az emberek az IT biztonságot és nem is akarják érteni, de megkerülni a dolgot nem lehet, ezért implementálnak újabb és újabb layereket. De az emberi hülyeség határtalan, van aki a vaskockát is elrontja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Bitcoin topic
- Óvodások homokozója
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged