- TCL LCD és LED TV-k
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Micro Four Thirds
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alarikman #37 üzenetére
Mivel - mint írtam - egy hónapja megvettem, lényegtelen, mi volt x éve vagy mi van per pillanat.
Akkor megnéztem különféle tableteket. Mi pad 4 plus (10" LTE) 260 dollár volt Kínából EU-ban épp nem volt belőle. Szóval 80k-ért kaptam volna, túl sok arra, amire nekem kell.
Megrendeltem eu shopból Teclast M30-at, de boot loopos volt, firmware frissítés sem segített. (Előtte is teclast-om volt) Aztán vettem egy teclast p10 hd-t itthon, dw nem ment az LTE rész.
Ezek után 30k-ért a szolgáltatótól (telekom spéci akciója - emellé 10 hónapig havi 1323Ft-ért 6GB mobilnet) ez tökéletes ajánlat volt. Ha pedig elromlik, akkor nem kell kínai bolttal vacakolnom, hanem itthon van gari.Mondom ezt úgy, hogy aki ismer, különösen a kínai dual simes mobil topikból, tudja, hogy bőven 100 felett vagyok a Kínából rendelt telefonokkal és tabletekkel.
Ez egy kis akkus, kis teljesítményű tablet, amit 30k-ért nagyon megérte megvennem, mert valóban itt volt másnap, nem volt hibás és olcsó volt.
Tuti nem venném meg eredeti áron, akkor sem, ha játszani akarnék rajta vagy bármi teljesítményigényes dolgot akarnék futtatni rajta.
Sajnos pár éve beállt a tablet piac, nem igazán hoznak semmi újat, ami boszantó. Viszont ez a gép ezen az áron jelenleg számomra a legkevesebb kompromisszummal járt adott árért adott feladatra.De nem kezdeném ajánlani úton-útfélen, mert bizonyosan nem az ajánlott kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo LTE képes tabletje nem különösebben izgalmas, a speci kissé szerényebb az ideálisnál, de igazából jól eldöcög. Már, amíg a meglepően kis akkumulátor bírja.
- TCL LCD és LED TV-k
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Politikai mémek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mesterséges intelligencia topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Micro Four Thirds
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tippmix
- További aktív témák...
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6", Wi-Fi, Graphite, 128 GB - garanciális
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest