Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Hővezető paszták
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Nem tettél fel valamit ami összefügg vele? Képernyő ki-bekapcsolás, esetleg forgatás érzékelő programot?
Táskábateszem kikapcsol, lefordítom lehalkul ilyesmiket?
Ha a futó programok közül elkezded kilőni egyenként amiket te tettél fel, egyszer csak ki fog aludni, van egy fogadásom.
Én a "tap tap app" nevű programot használom a bekapcsoló gomb megkímélésére (és mert nagyon szar helyen van) az csinálja ezt a proxy szenzorral (mert ez a dolga).
Mellesleg próbálkoztam mindenféle billegtetés, rázás közelítés figyelővel hogy feloldja a kijelzőt mikor nekem kell. Akkuidő és erőforrás szempontból nekem ez a tap tap app vált be legjobban.
Bármi aktiválhatja, ami tudni akarja milyen közel van hozzá az arcod, táskád, asztal stb, ez alapján talán sejthető mit raktál fel ami összefügg ezekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óvodások homokozója
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest