Hirdetés
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Nem tettél fel valamit ami összefügg vele? Képernyő ki-bekapcsolás, esetleg forgatás érzékelő programot?
Táskábateszem kikapcsol, lefordítom lehalkul ilyesmiket?
Ha a futó programok közül elkezded kilőni egyenként amiket te tettél fel, egyszer csak ki fog aludni, van egy fogadásom.
Én a "tap tap app" nevű programot használom a bekapcsoló gomb megkímélésére (és mert nagyon szar helyen van) az csinálja ezt a proxy szenzorral (mert ez a dolga).
Mellesleg próbálkoztam mindenféle billegtetés, rázás közelítés figyelővel hogy feloldja a kijelzőt mikor nekem kell. Akkuidő és erőforrás szempontból nekem ez a tap tap app vált be legjobban.
Bármi aktiválhatja, ami tudni akarja milyen közel van hozzá az arcod, táskád, asztal stb, ez alapján talán sejthető mit raktál fel ami összefügg ezekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest