- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Nem tettél fel valamit ami összefügg vele? Képernyő ki-bekapcsolás, esetleg forgatás érzékelő programot?
Táskábateszem kikapcsol, lefordítom lehalkul ilyesmiket?
Ha a futó programok közül elkezded kilőni egyenként amiket te tettél fel, egyszer csak ki fog aludni, van egy fogadásom.
Én a "tap tap app" nevű programot használom a bekapcsoló gomb megkímélésére (és mert nagyon szar helyen van) az csinálja ezt a proxy szenzorral (mert ez a dolga).
Mellesleg próbálkoztam mindenféle billegtetés, rázás közelítés figyelővel hogy feloldja a kijelzőt mikor nekem kell. Akkuidő és erőforrás szempontból nekem ez a tap tap app vált be legjobban.
Bármi aktiválhatja, ami tudni akarja milyen közel van hozzá az arcod, táskád, asztal stb, ez alapján talán sejthető mit raktál fel ami összefügg ezekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest