- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VirsLee
őstag
-
VirsLee
őstag
A gyártástechnológiáról volt szó, hogy az intel vajon versenyképes lesz-e 10nm-en, a samsung 7nm-vel szemben. Amit én csatoltam képeket azok pontosan mutatják, hogy mi a gond az intelnél most a gyártástechnológiával, rég túl vannak a határain és gyárilag tuningolt procikat csomagolnak be 95W-os címkével...
Sokan azt vártuk az "optimization" alatt, hogy javul az energiahatékonyság és a teljesítmény. Te mire számítasz az 5. Skylake generációtól vagy az első 10 nm-es generációtól? -
VirsLee
őstag
-
VirsLee
őstag
Én a helyedben nem lennék ebben annyira biztos
Már most is ordas nagyot kell hazudni a TDP-ben, hogy jól nézzen ki a dolog.
Választottam neked néhány egyértelműen negatívan festő eredményt, ahol talán neked is lejön, hogy mi a probléma forrása. Igazából azt is ráírhatná az Intel a procira, hogy 170W, nem 95W, de inkább szétkamuzza a dolgot helyette, ebből pedig néhányan téves következtetést vonhatnak le.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Ford topik
- Revolut
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest