- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Az első dolgot nem is tudom honnan szeded, vagy mire alapozod, igazabol Ryzen mellett sincs semmi gondja az nvidia kartyaknak, plusz nem tudom ma mennyire igaz, de éppenseggel a pirosak profitaltak mindig jobban az erős procibòl. Bár manapsag mar tökmindegy a sokszalas procik es a nextgen apik korában.
A masodik dolog is fantazmagoria, 20-25 % különbseg van átlagban az 1070 javara, ez nagyon messze van attol, hogy az 1070 nyakaban lihegjen.
Az utolso dolog meg nem tudom mit bizonyit, mindenki tudja hogy gyartasi nehezsegei vannak az Intelnek, ettől még nem lesz rosszabb az architekturaja, szimplan csak jelenleg nem éri meg.Javasolnam hogy hagyj fel x vagy y cég balvanyozasaval, mert sok jóra nem vezet.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Ford topik
- Revolut
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (FOGLALVA)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest