Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jedis

senior tag

Nem lesz ez rossz egyáltalán. Két nagy problémája volt az AMD-nek. Az architektúra, és a gyártás technológia. Az architektúrával (nem) kicsit előre szaladt az AMD a modulos felépítéssel. Jó lett volna az, ha van is rá normális támogatás. Lehet ,hogy pár év múlva, mikor már a progik 90+ %-a fut már 4+ magon/szálon, újra elő veszi az AMD ezt a lehetőséget. A Zen-el most mind a két problémát kiküszöböli, szóval ez már nem csak olyan kényszerű csiszolgatás, mint az elmúlt jó pár évben a többi, hanem igazi tovább lépés. Az meg hogy egy bő egy évvel ezelőtt megjelent Intel csúcsproci teljesítményét hozza az ugyan azon a frekin járatott 8/16-os Zen, szerintem több mint brutál jó, nem tudom mit fikáznak ezen. Mit vártatok ? Pirított hógolyót ? :D Ahogy fentebb írták már egy páran, ha lesz olyan 4/8-as Zen , ami hoz egy I5-I7 közötti teljesítményt, inkább I5 közeli árral, akkor engem megvettek kilóra. :K :D

Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !

Új hozzászólás Aktív témák