Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
Nem lesz ez rossz egyáltalán. Két nagy problémája volt az AMD-nek. Az architektúra, és a gyártás technológia. Az architektúrával (nem) kicsit előre szaladt az AMD a modulos felépítéssel. Jó lett volna az, ha van is rá normális támogatás. Lehet ,hogy pár év múlva, mikor már a progik 90+ %-a fut már 4+ magon/szálon, újra elő veszi az AMD ezt a lehetőséget. A Zen-el most mind a két problémát kiküszöböli, szóval ez már nem csak olyan kényszerű csiszolgatás, mint az elmúlt jó pár évben a többi, hanem igazi tovább lépés. Az meg hogy egy bő egy évvel ezelőtt megjelent Intel csúcsproci teljesítményét hozza az ugyan azon a frekin járatott 8/16-os Zen, szerintem több mint brutál jó, nem tudom mit fikáznak ezen. Mit vártatok ? Pirított hógolyót ? Ahogy fentebb írták már egy páran, ha lesz olyan 4/8-as Zen , ami hoz egy I5-I7 közötti teljesítményt, inkább I5 közeli árral, akkor engem megvettek kilóra.
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest