Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
-
bozont
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #640 üzenetére
Az hogy az MS Reserved hogy került oda jó kérdés, a Win8-at kellene megkérdezni erről. Betettem a meghajtót és a win beépített kezelővel készítettem a partíciót. Eddig nem is tudtam róla hogy ott van. Mondjuk a sebességre nincs hatása, legalább is erre a meghajtóra, a rendszerre nem tudom.
Gondoltam a GPT a legújabb, nem csak a 2TiB-nál nagyobb partíció az előnye, de igazából nem nagyon néztem utána.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #631 üzenetére
Most nézem, hogy nekem is jelez hibás eltolást. Viszont én nem vettem észre semmi rendellenességet és csak a windows által lefoglalt területen van, ami nem is tudom miért került oda, mivel csak játékok vannak ezen a meghajtón.
Ezt is érdemes javítani?[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
-
bozont
veterán
válasz jacint78 #346 üzenetére
Peesze, ezen nem fog segíteni semmilyen firmware frissítés, ami nem csak annyit tud, hogy időnként újraírja..
Hogy kókányolni fognak az biztos..
És ezt mégis mire alapozod? Mégis honnan veszed, hogy tutira nem tudják javítani? Tudsz valamit amit még a Samuék sem?
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Szerintem fogadjátok meg a mondást és ne etessétek a trollt, mert ideszokik!
-
bozont
veterán
válasz stickermajom #142 üzenetére
Itt egy cikk róla: [link]
Én viszont szívesen átveszem az ilyen sz@r, selejt EVO-kat, akár egy jelképes összegért is.
Most a fikázók nagy része úgy szidja a Samu-t mintha más gyártók SSD-jénél nem lett volna már probléma. Sőt, a legtöbb nagyobb volt annál mint hogy belassul. Oké persze kellemetlen, de szoftveresen orvosolható. Még ha olyan turpissággal is, hogy bizonyos időközönként frissíti a cellákat, akkor esetemben évente max 2,5TB írást jelent. Én nem aggódom annyira. A picit több mint egy éves 830-ra már 4,8TB írás került és 1%-ot esett a kondíció azóta.
Jah, mértem egyet én is, 830 vs 840 EVO:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 860 EVO 500GB
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest