- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Röhögőgörcs...
-
Dr. Akula
félisten
Ennél azért sokkal egyszerűbb kihajítani a vinyót és belerakni egy SATA SSD-t.
-
King Unique
titán
válasz
UnknownNoob #43 üzenetére
Nem írtam sehol, hogy ilyet akarok venni, sőt még említettem is, hogy nekem nem tetszik rajta az integrált kábel. De ha ilyet is vennék, akkor elég lenne 1 is, mert nem éppen valószínű, hogy inkompatibilis lenne a játékkonzollal.
A Samsung T5 azért is gyorsabb, mert az USB 3.1 Gen 2-es és csak úgy lehet kimaxolni a SATA3 SSD sebességét. Mármint akkor, ha a gazda hardveren is olyan port van, nem pedig USB 3.0 (Gen 1). Az USB 3.1 Gen 2 szabvány sebessége meg eleve csak SATA RAID 0 alapon, vagy PCIe NVMe SSD-vel használható ki teljes mértékben. Aztán a T5 is gyárilag készre szerelt külső SSD és nem feltétlen a legolcsóbb. Viszont az ilyeneknek a támogatottsága általában jó szokott lenni. Az meg a másik, hogy a WD új modellje még csak most jelent meg, a hazai boltokban ráadásul még nem is kapható. Az pedig nem meglepő, ha a bevezető ára magasabb, viszont ez a későbbiekben csökkenhet, általában ez a jellemző.
-
UnknownNoob
tag
válasz
King Unique #42 üzenetére
Ha nem akarsz 14 nappal szórakozni, ilyen árral vehetsz 2 ssd-t is, egyik csak jó lesz
Amúgy elég redditen rákeresni miket ajánlanak. Pl. Samu T5-re mindenhol azt írják hogy jó. kb fél perc volt utánanézni. A Samu T5 nem egy olcsó ssd, de még ő is olcsóbb és valszeg gyorsabb is (540 / 515 mbps).
-
King Unique
titán
Igen, belföldi online vásárlásnál 14 napig indoklás nélkül elállhat és úgy valóban kevésbé téma. De mondjuk aki nem akar mellényúlni, akár többet is kipróbálni-visszaküldeni, hanem inkább egyből biztosra menni, akkor nem kérdés ilyen szempontból melyikkel járhat jobban.
Persze, ha tudatos és igazán biztosra akar menni, akkor külső házból is eleve olyat vesz, amivel van tapasztalat és bevált. Már ha kap később is pont olyat, meg olyan vezérlővel szereltet, mert az sem mindig jön össze. Meg amúgy ebben az egészben az a röhej, hogy ennek normál esetben eleve nem kellene témának lennie, csak valahogyan a gyakorlat mégis rendre rácáfol, mármint főleg az ilyen "egyéb" környezetben történő használatnál... Viszont ez egyértelműen az adott készülékek gyártóinak a hiányossága, azok nem feltétlen tudják mindegyiknél, minden esetben úgy megoldani, hogy rendben legyen.
-
Chaser
legenda
válasz
King Unique #39 üzenetére
az lenne a csoda, ha néha nem nyúlnék mellé ( :
ha valaki beleválaszt és nem jött össze, akkor eláll a vásárlástól - amit ugye neten foganatosított meg - , ennyi, azért legtöbbünk közelében legalább egy bolt akad, ahova személyesen is be tud menni, és még pk-t se bukikha megtartanám az xboxot, gart is letojnám, kicserélném a hdd-t ssd-re, bár ahogy láttam nyom nélkül vissza is állítható a művelet, de ilyenért semmiképp nem adnék pénzt
aki meg akar hajrá
-
King Unique
titán
Az adott esetben mellényúlhatsz az, amin a hangsúly van. Aztán, hogy igen / nem, milyen mértékben, az már függ attól is, hogy milyen környezet, milyen párosítás.
Igen, megéri a külső házas megoldással is próbálkozni az adott esetben kedvezőbb ár, átlagosnál tartósabb HDD / SSD kiválasztásának lehetősége miatt. Meg akkor, ha olyan a külső ház, olyan vezérlővel szerelt, aminél kevésbé, vagy nem lesznek kompatibilitási gondok. Ez eddig is adott volt, osztom és használok ilyet én is. Viszont ugyanakkor a másik oldalt sem ártana tudni elfogadni, mert pláne globálisan nyilván nem az a kizárólagosan jellemző, amit te preferálsz és eleve nem is mindenki úgy legózza össze magának az ilyen eszközöket.
-
King Unique
titán
válasz
UnknownNoob #35 üzenetére
Milyen érdekes, akkor nem is értem, hogy az itteni tévés, routeres, akár játékkonzolos stb. topikokban is miért voltak és vannak általában olyan esetek, amikor az adott USB-s tárolóeszköz nem megfelelően működött a készülékkel, vagy bizonyos esetekben éppen nem volt vele teljesen kompatibilis... Szóval itt általában ez nem feltétlen kizárólag csak a fájlrendszeren múlik... A hordozható eszközöknél a megfelelő tápellátást biztosító USB-port pedig megint külön történet, az sincs minden ilyen készüléknél normálisan megoldva...
(#36) Chaser:
Mármint az akartad írni, hogy lehet inkább te, mint múltkor az egyik SSD topikban, ahol sikerült jól megkeverni a dolgokat és nem véletlenül volt annyi válasz rá...De ahogy látom ez itt is megy, nem lepődtem meg...
-
Chaser
legenda
válasz
King Unique #37 üzenetére
igen, minimális eséllyel mellényúlhatsz
nos, úgy gondolom közel fele árért cserébe talán megéri vele próbálkozni ( : főleg h akár wd-től is kapni 5 év garanciás ssd-t, erre a csodára meg 3 év van, és hát nem az usb3 ház a drágább -
King Unique
titán
Most megint hiába próbálod ebbe az irányba terelni, mert nem azt írtam, hogy minden esetben gyárilag készre szerelt, dedikált típusokat kell erővel venni, hanem hogy azoknak is lehet létjogosultsága, vagy adott esetben akár jobb választás is lehet. Meg bármilyen külső ház, aha, aztán utána jön az, hogy amit mások is használnak, vagyis amivel van tapasztalat, ki lett próbálva és bevált...
Aztán attól, hogy te nem veszed az előbbit, attól még mások vehetik és általában szokták is, és nem csak hazai viszonylatban kell gondolkodni...
Hát azért a te matekod sem feltétlen állja meg a helyét, mert amíg max. egyes Xbox konzolokra ráfogod, addig az összes ilyen és pláne az egyéb, tv és társai készülékeket is beleértve nyilván nem...
Meg az láthatóan nincsen meg, hogy a külső házaknál sem minden esetben van feltüntetve a chip típusa, az meg pláne nincs, hogy a szokásosan megadott PC & desktop OS kompatibilitáson túl még mivel, milyen környezettel biztosan az. Arról már nem is beszélve, hogy egy adott külső ház akár többféle chippel is előfordulhat, meg azonos chip esetén is lehet eltérő a firmware. Illetve ilyen téren lehet eltérés akár X hónappal korábban / később legyártott példányok között is. Vagyis van hogy totál lutri az egész és emiatt az egyes készülékkel való kompatibilitás és működés is... De persze nem baj, lehet random próbálgatni, aztán csak lesz a sok közül olyan, amelyiknél stimmel...
-
Chaser
legenda
válasz
UnknownNoob #35 üzenetére
sztem hiába mondod neki, szezont keveri a fazonnal
ha olyan eszközről beszélnénk, ami minden létező eszközzel garantáltan működik, azt mondom oké, van benne egy kuvajó' elektronika, tényleg szorgoskodtak vele, de ez az eszköz garantáltan _csak_ xbox-szal működik :d az meg de nagy valami, h kipróbálak párat olyan gyártóktól akiktől eddig is vettem elektronikát, amelyikkel nincs nyűgje a boxnak, abból meg rendelek még pár tízezret, mert ha a teszt géppel működött, az összes többi géppel is működni fog
no de mindegy, ha van rá vevőjük nincs azzal baj, hasonló körülmények közt én is biztos megléptem volna már rég, ha az emberek szeretnek dupla árat adni feleslegesen, nehogymár én korlátozzam ebben őket :d -
UnknownNoob
tag
válasz
King Unique #33 üzenetére
Te miről beszélsz? Milyen firmware meg kompatibilitás? Leformázod olyan fájlrendszerrel amit támogat az xbox azt jóvan. Ennyi a nagy kombatibilitás. Ja meg hogy USB A dugó legyen rajta, mert egy hangfal banán dugó pl tényleg nem menne bele az xbox-ba.
-
Chaser
legenda
válasz
King Unique #33 üzenetére
te, vegyél sok hivatalos minősítésű dolgot, meg kell élni a wd-nek is valamiből
nekem meg fog felelni a 860 evo v mx500 egy bármilyen házikóval amit mások is használnak, ha az én kábelem véletlenül nem megy
egyébként, a microsoft minősítette ezt a házat, vagy a wd?rossz a matekod, nem kismillió tv-hez, mediaplayerhez kellett keresni egy olyan elektronikát, ami mindennel tökéletesen működik, hanem egészen pontosan két darab hw-hez, a one s és x-hez, amikben ugyanaz a vezérlő van, tehát ha fogsz egy házat xy elektronikával, az az összes többi sok csillió xbox géppel is működni fog
bár lehet, h ehhez kell 100 mérnők meg 10 évi munka, h elég innovatív legyen eme hatalmas project ( :
-
King Unique
titán
Az állítólagos innováció, amit leírtál, az max. találomra, meg szerinted alapon, de nyilván nem tudhatod biztosan... Meg elektronika, hűűű de tág fogalom, amikor itt eleve a megfelelő chip és annál a megfelelő firmware a lényeg. Ha pedig az adott dedikált külső HDD / SSD megkapja a hivatalos minősítést, akkor annál ezek, illetve a megfelelő kompatibilitás vélhetően eleve rendben van, le lett tesztelve. Ellenben egy akármilyen, random külső háznál nyilván nem feltétlen, max. jó esetben működik annál is, meg szerencsés esetben lehet hagyatkozni mások tapasztalataira akár ezen a fórumon is. Eddig sikerült értelmezni, felfogni a leírtakat...?
Azt pedig hiába mantrázod, hogy csak egy spéci PC, meg nem űrtechnika, mert pont az ilyeneknél, illetve még tévéknél, xy lejátszóknál, autós fejegységél stb. szoktak ezen eszközök kezelése terén leginkább kompatibilitási gondok, vagy éppen bizonyos hiányosságok lenni... Pont ezért ezeknél adott esetben eleve fontos lehet a megfelelő eszköz. Ellenben az általánosan jobb támogatással bíró PC, Mac & desktop OS környezetben nyilván kevésbé téma ez, ott inkább mindegy.
-
Chaser
legenda
válasz
King Unique #31 üzenetére
próbáld meg értelmezni amit írtam
nem neked kell találomra keresni, valszeg az első értelmesebb amire ráböksz jó lesz, v rákeresel az xbox topikban v youtubon...az innováció volt annyi, h ráböktek egy kis doboznyi elektronikára, kipróbálták, megy? megy, aztán tettek ajánlatot x darabra, belevágták az xbox feliratú házba a saját ssd-jüket felhasználva, húúúúúúúúúúúúhaaaaaa
amíg lósz@r van, veréb is, ezt alkalmazzák, kb kockázat nélkül
továbbra is egy sz@ros usb házról és ssd-ről beszélünk, amiből több millió kinn van usereknél, kismillió tapasztalattal, külső házak és hdd/ssd terén is...az xbox meg egy spéci pc még mindig, spéci sw-rel, nem egy űrtechnika
-
King Unique
titán
Először is nem a sima My Passport sorozatot, hanem azoknál is az X és a Gaming Drive sorozatot az egyes játékkonzolokhoz... Meg amelyik hivatalos minősítéssel rendelkezik, annál az azért inkább jelent valamit pl. a kompatibilitásnál, mint egy random túrt külső háznál.
Aha értem, akkor majd találomra keresgéljük pl. 10-20 db eszköz közül a megfelelőt, hátha akad több olyan is, amelyiknél minden biztosan oké lesz és minek bárkinek is egyből olyat venni, amelyiknél hivatalosan eleve adott a megfelelő támogatás... Biztos, nyilván csakis ez lehet a jó megoldás... -
Chaser
legenda
válasz
King Unique #29 üzenetére
természetes, h kiemelik, valamivel meg kell etetni a vásárlót, de jól csinálják, ha it fórumon is működik
amazonon láttam nemrég, a sima wd passportot is árulják direkt xbox mellé ( :
de mint mondtam:
veszel 10 házat értelmes elektronikával, abból kiválasztod amik működnek, kérsz a gyártóktál árat rá, kivűlasztod a legjobbakat, és pont ennyi az innováció meg a tesztelés, ez egy sz@os usb3 ház-elektronika, meg egy kommersz wd ssd
random billzetet rádudtam a boxra, gond nélkül működött, ha lenne 10e belőle rászitáztatnám h xbox, és adhatnám dupla áron ( : -
King Unique
titán
Persze, mert te szerinted alapon ráfogod az ellenkezőjét, akkor már biztosan úgy is van...
Vagy lehet mégsem és lehet nem véletlenül vannak ilyenek is a kínálatban, meg nemcsak a WD (annál sem ez az első), hanem a Seagate és még más gyártók is készítenek ilyen dedikált modelleket adott készülékekhez. Ahol többek között pont a megfelelő kompatibilitást is ki szokták emelni és nem feltétlen kizárólag csak a dizájnon, meg a feliraton szokott lenni a hangsúly...
Azt viszonyt igen, sikerült eltalálni, hogy az ilyenekre is van kereslet, meg nyilván nemcsak hazai viszonylatban kell gondolkodni. Az viszont már léthatóan nincsen meg, hogy a random külső ház + SSD párosítás nem mindig olyan zökkenőmentes. Volt itt a fórumon is rá több példa, hogy míg HDD-vel oké volt, addig SSD-vel nem jól működött és végül csak a firmware frissítése oldotta meg. Igen ám, csak ugye korántsem minden külső háznál biztosít közvetlenül ilyen lehetőséget a gyártó, sőt a többségnél általában nem. Vagyis lehet külső forrásból firmware-t vadászni, már ha akad egyáltalán az adott chiphez megfelelő... Meg ugye ha már külső SSD, akkor USB-n az UASP, UNMAP támogatása megint nem mindegyiknél biztosított. Ellenben egy készre szerelt modellnél kevésbé, vagy egyáltalán nem kell a firmware piszkálásával foglalkozni, meg adott esetben lehet az utóbbi funkciók is inkább működnek, bár az manapság a megfelelő külső házaknál is oké lehet.
Ja, még mielőtt megpróbálnád szándékosan félremagyarázni, részemről nem arról volt szó, hogy okvetlenül gyárilag készre szerelt külső HDD és SSD meghajtókat kell venni, meg adott esetben némi felárért, hanem hogy azoknek is lehet létjogosultsága és adott esetben bizonyos előnyei. Meg úgy, hogy nekem is van több külső ház + HDD / SSD kombón a gyárilag készre szerelt modellek mellett és van róla azért némi kis fogalmam, hogy milyen egyik és másik, meg adott esetben milyen különbségek lehetnek a kettő között.
Egyébként meg a WD nem gyárt manapság külön értékesítve normál külső házakat, hanem gyárilag készre szerelt modelleket. Plusz azoknál is a 2,5"-os típusok egy része integrált USB-s, meg azoknál rendszerint a chip is eleve spéci, tud hardveres titkosítást.
-
King Unique
titán
Inkább ez a szűklátókörűség és korlátolt hozzáállás a vicces... Helytelen módon csak abból indulsz ki, hogy a hazai árakhoz, pénztárcához mérve mi sok és mi nem, ellenben azt láthatóan figyelmen kívül hagyod, hogy máshol, más országokban (pláne nyugaton) már nem feltétlen, meg eleve nem is a hazai piac a fő célközönség. Az pedig láthatóan megint nincsen meg, hogy korántsem mindenki maga legózza össze az ilyen tárolókat, hanem volt, van és vélhetően lesz is kereslet a gyárilag készre szerelt megoldásokra.
Az pedig érdekesen veszi ki magát, hogy állítólag mert nem találkoztál inkompatibilitási problémával, akkor már biztosan nem is lehet senki másnál, meg pont nem számít semmit, hogy elsődlegesen az adott készülékkel történő használathoz tervezett dedikált típus, vagy egy random összelegózott. Na ez a nagy kapufa...A milyet vegyünk kérdéshez fűzött állítás pedig megint mellé ment, mert nem arról volt szó, hogy okvetlenül az előbbieket kell venni, hanem hogy azoknak is lehet létjogosultsága és adott esetben előnyei...
-
FefeeX
veterán
Az új vs használt nyilvánvalóan tiszta sor (bár csak jogilag volt használt, bontatlan
), inkább olyan szempontból számít, hogy már bagóért bepróbálhatja az ember, messze vannak a többszázezres költségek, és normális mérettel megy.
Ott volnt nekem is a lehetőség korábban, hogy az egyik 250-es SSD-t átteszem a gépből míg kipróbálom mennyit nyerek, de én is több alkalommal visszakoztam, a hackee által említett videók miatt. Aztán havernak kellett SSD, keresgettem, találtam ezt brutál áron, és gondoltam, ez már nem kimondottan számít kompromisszumos megoldásnak. Megvettem és élvezem, ég és föld a különbség, pedig ugye a rendszer még nem is erről fut.
Az újnál meg amúgy is kb mindegy, mit veszel bele, mert az IOPS az elsődleges, a másodlagos meg a read. Írni szinte sosem fog, így mondjuk kihagyod az alsó 10% kínai szemetet, és az első márkással benevezel, már rengeteget nyersz. Nem éri meg pl Samsung Pro-ra vagy hasonló magasabb szériára költeni. -
Chaser
legenda
ahogy nézem elég szépen megkéri az árát a wd a my passport szériának is, végül is, ha van aki megfizeti fizesse ( :
-
dabadab
titán
-
Chaser
legenda
válasz
tatararpad #22 üzenetére
Nyilvan ezt is szetkapjak, es kiderul.mekkora innovacio elozte meg az evek ota hasznalt elektronika es ssd beepiteset egy xbox feliratu hazba ( :
-
Chaser
legenda
válasz
King Unique #18 üzenetére
Komolyan azt gondolod, barmilyen fejlesztes volt ennel a projectnel?
Ha nincs sajat kulso hazas megoldasuk, akkor fogtak parat, kiprobaltak, amelyiknek jo az elektronikaja arra adtak apros arajanlatot par 10e darabra, terveztettek egy designt a hazhoz es abbolnis gyartattak aproert egy adagot, aztan a sajat ssd-juket beleraktak, amirol ugye nem derult ki h melyiket is pontosan, a green pl eleg gyaszos, a blue mar elfogadhato
Az a csoda, h mas meg eddig nem harapott ra, de sztem az van a hatterben, h van egy adag ssd-juk pango keszleten, es nem adtak el aproert, hanem hatalmas innovativ megoldaskent feltalaltak az eddig is letezo kulso haz+ssd parost xboxhoz, amivel a yt is tele van mellesleg
Azt kell mondjam ugyes, mert ugyis lesz olyan aki megveszi, ha lehetosegem lett volna en mar reg arulnam, persze ui. diszno felarral ( : mas kerdes, h szemely szerint tudom, h semmivel nem ad tobbet, mint ha nem lenne rajta xbox felirat, de ha megfizetik hat fizessek ( :
Nyilvan riziko sincs benne, az ssd mar adott hozza, a hazert meg elektronikaert csilliokat meg biztos nem adtakSzerk:
De ha jol remlik van hazra is sajat mrgoldasuk, 2,5es megoldasoknal talan.wd passport a neve, az h sajat elektronika v kulsostol veszik meg oly mindegy, most annyi tortent mas szoveget nyomtattak a hazraSzerk:
FefeeX
Hasznalt meg uj ar alma-korte, jelen esetben az a vicc, h a wd "kesz" megoldasabol az 500-as aran lehet venni 1tb-osat, ami uo. uj, akar jobb minosegu ssd-vel, csak bele.kell pattintani az ssd-t a hazba, de elore szerelt megoldasok is vannak ugyanugy -
FefeeX
veterán
Mégis mennyit szeretnél írni az XBOX-ban az SSD-re? Csak mert sokat nem nagyon kell, pláne ha a belsőn vannak a mentések.
Az 50% meg valamennyire beállítás és játék függő. Nálam pl minden amit használok, sokkal gyorsabban indul, van ami harmada idő alatt. Célszerű valamennyire hozzáértők videóit nézni. Xbox One X mellett pl a 2k felbontáson nem nagyon van már mit gyorsítani, 4K esetén a nagy texturák miatt viszont igen. Ezért is számít az, hogy nálam 4K HDR minden, és brutálisan érezhető a gyorsulás.
Ugyanez van amúgy a One és One S esetében a 2K felbontáson, ott is jelentős a sebességnövekedés.Ár szempontjából meg... 960-as micront vettem 24ezerért itt a PH-n, volt USB 3 keretem. Itt mennyi is lesz az 1TB? Ennél jóval olcsóbban ki lehet hozni egy SSD-t hozzá, vadiúj garisan is.
King Unique:
Vicces amit mondasz, ugyan relatíve jó helyzetből indulsz, mert neked elég, ha egy ilyen eset előfordul, és részint már igazad is van, cserébe a másik oldalnak soha nem bizonyítható az igaza. DE jelenleg sok helyen sokat olvastam utána, és egy ilyen esetről sem tudok. Tehát egyelőre mondjuk így is kapufa... De elméletben nagyon is igazad van. Menj és vedd meg annyiért -
tatararpad
őstag
válasz
King Unique #16 üzenetére
Akinek a 14 napos elállási jog mellett megéri a felárat az, hogy 0,1%-os valószínűséggel olyan külső házba nyúl elsőre, amivel nem megy out of the box, annak valóban, megéri.
-
King Unique
titán
Ezt mire fel állítod ilyen biztosra, hogy az ilyen dedikált modelleknél egyáltalán nem lehet jobb a kompatibilitás stb., ellenben a normál típusokkal szemben, meg hogy az előbbieknél csak annyiból áll az egész, hogy rajta van az Xbox logó? Mert szerintem kb. semmire... Meg inkább találkozni olyan esetekkel, amikor az utóbbiaknál vannak kompatibilitás gondok, mintsem az előbbieknél.
Az okos, de az USB-s tárolóeszközök kezelése terén valójában kőbuta tévéket meg inkább hagyjuk, amelyeknél (is) nem ritkán olyan alapvető hiányosságok vannak, mint a megfelelő USB-port megléte, minden USB 3.X vezérlőchip támogatása, 2 TB+ és GPT lemezek támogatása, menüben megfelelő szoftveres leválasztás hiánya stb...Az viszont igaz, hogy a külső házas megoldásnál adott a külső ház és a belső HDD / SSD tetszőleges kiválasztásának a lehetősége, ami adott esetben akár költséghatékonyabb, bizonyos összetevőknél tartósabb is lehet. Viszont nem feltétlen minden szempontból előnyösebb az ilyen megoldás, annál is lehetnek bizonyos kontrák, ennyi lett volna a lényeg.
-
Chaser
legenda
válasz
King Unique #16 üzenetére
A box egy speci pc, speci rendszerrel, elofordulhat, h vmelyik haz epp nem mukodik vele, azert xbox topikban eleg sokan hasznalnak kulso haz+ssd kombot, de ilyennel meg nem talalkoztam
Ennek a "dedikaltsaga" annyiban merul ki, h ranyomtak egy xbox logot, meg ratettek az xbox kiegeszitok felarat, ettol meg semmivel nem tobb mint egy kulso haz+ssd, inkabb kevesebb
"Tervezett"...ezen jot mosolyogtam
De kiprobalom majd, van egy usb3 kabelem, ssd meg hdd is akad, mit szol hozzajuk a box - csak elo kell szednem, mar nem hasznalom -
A tvnek nem volt baja egyikkel sem -
King Unique
titán
Egy ilyen kifejezetten Xbox One játékkonzolhoz tervezett, dedikált külső HDD / SSD meghajtónak az egyik legfőbb előnye általában az, hogy ez biztosan kompatibilis és megfelelően működik az adott készülékkel, meg vélhetően ki lett próbálva, le lett tesztelve. Ellenben akármilyen külső ház + SSD kombó és gyárilag összeszerelt külső SSD felállásnál már nem feltétlen teljesül ez minden esetben, pláne az ilyen ún. másodlagos, buta tv, játékkonzol, xy lejátszó, router és társai készülékeket tömörítő környezetben, amelyeknél nem ritkán alapvető hiányosságok vannak az USB-s tárolóeszközök kezelése, támogatása terén... Ellenben az elsődlegesen támogatottnál (PC, Mac & desktop OS) nyilván kevésbé, vagy egyáltalán nem téma ez.
Egyébként igen, kissé túlárazott a cikkben lévő modell, de ez az ilyen dedikált típusoknál nem meglepő. Ami viszont kevésbé tetszik, az az integrált USB-kábel, ami ugyan egyfelől kényelmes lehet, de ha megsérül, akkor az szívás, mivel külön nem cserélhető.
-
hardzsi2
aktív tag
válasz
tatararpad #6 üzenetére
Nem kell csavaroznod sem, ha pl. ezt veszed...
-
Chaser
legenda
Nagy kellemetlenseg az ssd mellett egy kulso hazra is rakattintani vasarlaskor
Szerk:
A marketing kamu.mellett engem az erdekelne, melyik drive is.lapul a tokban
Nem lepne ha meg ha a "legalja" green lenne, amit kicsit tulgyartottak, es igy nemhogy megszabadaulhatnanak tole, de 100%+ profittalAz ilyen hatalmas innovaciok mogott azert nem egy esetben volt ilyen prozai ok a hatterben
Szerk:
Arrol nem beszelve, gyari gar wd bluera 5 ev gar, erre duplaannyiert adnak 3-at, tisztajobiznic' - annak aki eladja-
Talan a greenekre van 3 ev -
oriic
HÁZIGAZDA
Van letjogosultsaga az SSD-nek konzoloknal (One X eseteben siman tapasztalam en is 50% gyorsulast) , de ez igy kicsit tularazott. Nyilvan vannak olyanok akik nem akarnak azzal foglalkozni h kulon veszik SSD-t meg kulon a hazat hozza, de ez igy akkor is joval tobbe kerul mint kellene.
-
Chaser
legenda
Jelen esetben h egyben van, akar arcsokkento is lehet ha nem bonthato, mert nem lehet hasznalni desktopban/notebookban belsokent
Az 500-as blue boltbol 20e, boltbol rack melle max 5e, szoval az alapotlet jo - mondjuk nem spanyolviasz -, a megvalositas meg vicces, 500-as aran 1 teras van meg boltbol, akar szinten wd-bol, szoval reszemrol marad a pffffffl -
zzola
titán
válasz
UnknownNoob #9 üzenetére
Zolának még XBOX-a sincsen!
-
UnknownNoob
tag
válasz
tatararpad #6 üzenetére
Fogadok hogy zzola-nak még elite kontrollerje sincs.
-
Chaser
legenda
kuuuuva' jó ajánlat, 500gb 120$? :d 20e ft itthon a wd blue 3d 500gb, 5 év grral, mellé 3e-ért egy usb ház - de az se kell, van közvetlen usb3-sata kábel -
pffffffffffffffffffffffffffffffffffffff :d -
hackeeeee
Jómunkásember
Az ár végülis annyira nem vészes, bár mire EU-s árat nézünk akkor már annyira nem lesz jó.
Őszintén szólva az 50% gyorsulás az erős túlzás.
Pár játékban lehet javul ennyit, de átlagosan nézve nem. Sok teszt van erről Youtube-on.
Arról nem beszélve, hogy írásban vajon mit bírhat?
-
UnknownNoob
tag
Mivel jobb mint egy mezei SSD? Attól hogy rá van festve az XBOX felirat gyorsabb lesz?
edit: ja hogy drágább lesz tőle, bocs az értetlenkedésért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A WD Gaming Drive Accelerated for Xbox One duója USB 3.0-n keresztül kapcsolódik a rendszerhez.
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest