- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen notebookot vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annyira szerintem azért nem durva a Half-Life világa, hogy több száz órás gameplay-jel kelljen számolni. Persze, megoldható lenne, de a legtöbb eseményt el lehet intézni egy-egy említéssel, mint amilyen az általad említett hétórás háború volt. Jöttek, legyőztek, felesleges rá több szót fecsérelni.
A kiterjesztett Half-Life világ egyébként tetszene, és én is szívesen végigjátszanám pont az említett háborút (emberként instant halál, Combine-ként pedig épp leigázzuk az emberi fajt, juhé!), azonban ezeket egy-egy epizódban tudnám elképzelni. Jöhetne tehát egy Half-Life 3, lezárva Gordon sztoriját, és egy rakat néhány órás epizód, amelyekben mélyítik a dolgokat (Gman más ügynökei, lázadók sztorijai stb). A lényeg tehát, hogy egyáltalán nem szükséges a Half-Life 3-at olyan embertelenre hizlalni, mint ahogyan azt te vizionáltad, mivel nincs annyi szál benne, mint egy-egy RPG-ben, amelyeket le kellene zárni.
-
-
Oké, ez a nap kommentje!
Egyébként én sem estem hanyatt a képtől, mert valljuk be, nem annyira nagy szám így 2014-ben. Azt azonban érdemes belekalkulálni, hogy a Valve sohasem az úttörő grafikáról volt híres, hanem minden másról. Jó modolhatóság, nagyon jó optimalizálás, valamint kreatív módon megalkotott gameplay. A Half-Life 2 is tíz éve... bakker már tíz éve... na szóval, tíz éve nem a grafikával csapta földhöz a játékosokat, hanem a megalkotott világgal. Minden mozgott, minden élt (az akkori sztenderdekhez képest persze), remek fizikát és fejtörőket kaptunk.
A Source Engine-t máig szépnek találom, de zavar, hogy nincs rombolható környezet, valamint a dinamikus fények sem annyira vannak a toppon (a Left 4 Dead-ben elég illúzióromboló, hogy a többiek elemlámpájának nincs fénye). Ha ezeket javítják most, akkor a magasabb felbontású textúrák/nagyobb terek a habot fogják jelenteni a tortán. Ahhoz azonban, hogy eldöntsük, kevés egy alacsony felbontású kép, ami valóban úgy néz ki, mint egy koncepciós rajz (vagy egy screenshot a Dishonored-ből), minimum egy videó, vagy összehasonlító képek kellenek valamilyen emberi felbontásban. Nem mondom, hogy a Valve nem hibázhat, de eddig nem volt panasz arra, amit letettek az asztalra, szóval én megelőlegezem nekik a bizalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest