Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
burriebonz #7 üzenetére
Ez minden tök jo, hogy gondolnak azokra akik vizezni akarnak, de aki leghutesnel szeretne maradni, annak ezek a radiator helyek feleslegesek, es semmit nem lehet a helyukre rakni.
Pont azon vagyok hogy lecsereljem a jelenlegi hazamat, mert nagy, es nem talalok olyat ami kaphato is, es kissebb is. Tegnap megörültem, mert ratalaltam a silverstone sg10-re, ami ugyan egy porcsapdanak tunik, de legalabb kicsi, faszan beleferne az osszes cuccom, toronyhutostül mindenestül. Szerinted lehet kapni?
A masik az üveg oldallap.... meg RGB.Vagy ez most csak az en problemam?
-
Predatorr
őstag
A ventik hogyan szívnak be annyi levegőt, amennyit kifújnának?
Van ekkora ház atx-szel, porszűrővel, jó szellőzéssel, nem.koszfogásra elhelyezett usb-kkel olcsóbban. Ráadásul ez az 1 usb 3 port, ez nagyon rühellős.
-
Piftuka
veterán
A fizikai paramétereit tekintve valóban egy "Midi" ház. Kicsit tényleg furcsa, hogy ATX alaplap nem fér el benne.
Mindazonáltal meglehetősen tetszetős dizájnt kapott. Ebben a Thermaltake mindig jó volt. Van a kínálatukban néhány ehhez hasonlóan stílusos, de letisztult formavilágú, és esztétikus látványt nyújtó számítógépház.
Én mondjuk a felső szellőzés ellenére is jobban "kilyuggattam" volna az előlapot, viszont a zsanéros oldallapért nagy piros pont jár a gyártónak! -
Ez mitől kisméretű? A mostani házam is kb ekkora és abba ATX alaplap fér...
-
Frankó! Jonsbo C3 Plus után maradt űrt kitölti, teljesen jó kis letisztult, elegáns ház!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az S100 TG üveg oldallapja mögé legfeljebb microATX méretű alaplapra épülő rendszereket pakolhatunk.
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest