Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
wow, ez állati!
De ezt még annyira se bírnám használni mint a normált
Mint mondtam, balos vagyok, ami azt jelenti, hogy bal kézzel használom az egeret, és jobbal a billentyűzetet. Így jobb kézzel kezelve játékokban nálam a nyíl billentyűk ugye egyértelműen adják az irányítást, ezen felül pedig a numerikus rész is kell, mivel azon van pl.: 0 - fekszik, 1 - guggol, 4 - gránátváltó, 5 - gránát, 7 - flashlight, esetenként az 5-ös a gránátváltó és a 2-es a gránát, és a 4-esre így más van bent. Plusz a többi gomb is, ezek játéktól függőek, hogy mik és hogy kellenek-e. Egyedül a balos wasd használat esetén kézreálló számgombok a gyors fegyverváltáshoz hiányoznak.
Mellékzönge, hogy a nyílbillentyűk feletti hatos gomb csoport (ins, del, home, end, pgup, pgdwn) is aktív használatban van játék alatt, így az észlény fejlesztők általi 'nagyszerű' ötletek, mint például függőben van a három gomb nem vízszintben, vagy pláne az ötös gombcsoportos ins nélküli elrendezés is használhatatlan. Ez utóbbi főleg, mivel ctrl-ins/shift-ins is szintén aktív használatban van. Duplakatt beállítás van az egyik egérgombon nálam, ezért bármit is kimásolni tizedmásodpercek így.
Gondolkoztam játékvezérlőkben, de az 'innováció' itt is sokszor kimerül abban, hogy vagy máshogy néz ki, vagy 'csicsásabbra' készítik, odáig már nem jutnak el, hogy minimum szimmetrikus is legyen. Jobb kézzel használható változatról nem is álmodokPersze tudom, hogy léteznek, csak már nem játszom annyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politika
- Android szakmai topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Építő/felújító topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest