Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annó az összes zsebpénzem erre ment el, nagyon várom

-
1tom
aktív tag
A régi Killer Instinct is nagyon ott volt anno. Bár a Midway és a Nintendo játéka volt, ezért fura, hogy One-ra jön ki. Remélem más konzolra is kiadják majd.
-
exec79
tag
ezek a 3 frames mozgások elég szarok...
-
anubys1984
aktív tag
válasz
danikollar
üzenetére
Nekem sikerült HD-ba kapcsolnom pár tucat kattintgatás után, de még úgy is gyalázatos volt a videó minősége...
-
danikollar
őstag
Ez a GT-s videó nagyon sz@r,mindig átvált SD-re. Itt a YT-os link, ezen nem váltakozik az SD és HD között.
Amúgy nem lesz egyszerű jól játszani vele, az eredetivel is nehéz volt anno jól játszani. Az is igaz, hogy akkor még csak gyerek voltam, lehet most jobban menne.
-
Szépnek szép. Animáció elég darabos sajnos. Azon nem tudom mikor fognak már változtatni hogy ha egy verekedős játékban bekap a karakter egy hatalmas ütést vagy netán karddal átszúrják akkor ne 1 centit hátratolódjon a fickó hanem esetleg reagáljon rá, esetleg odakapjon, hasonló dolgok. Elég röhejes a dolog hogy ütik mint a répát 1 centit eltolja az ütés de azon kívül csak egy csík csökkenése mutatja hogy mi van. Persze ettől még várós játék, csak már túl léphetnének ezen a dolgon.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest