- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Raspberry Pi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpalavalo
aktív tag
válasz Black Dragon #19 üzenetére
Valamilyen szinten egyet kell értsek vittukával... A baj az, hogy ezzel hogy nincs verseny a technológiai fejlődés is egy picit visszaesik, mert a pénzt nem elsősorban a fejlesztésekre fogják áldozni...
-
veterán
Egyre jobb és jobb dolgokat csinálnak,lassan vezetö szerepet töltenek be a fejlesztésbe,most más itt lenne az ideje,hogy a megbízhatóságon kicsit javítsanak
duree54
-
litvitcsak.a
tag
a kivetítéssel megoldott félig tükröződő üveg felületre gondolsz?
Persze van ilyen autóban is, de ott a szélvédő mint félig visszaverő felület a "vászon".
Ennél a megoldásnál viszont a szélvédőnek egy része vagy akár az egész lehet egy kijelző. Szerintem a kettő között kardinális különbség van.[ Szerkesztve ]
iMac 27" | Nexus4 | Kavics a magyar vizsla
-
k.
őstag
válasz litvitcsak.a #22 üzenetére
Ez már kb 10 éve létező technológia
-
Srodney
senior tag
nos,megy a samu szekere az biztos ....
-
litvitcsak.a
tag
válasz Day 'n' Nite #18 üzenetére
na meg az autókba a szélvédőre helyezve mutathatná az aktuális ebesség adatokat és a navigációt, így nem kellene félre fordítani a tekintet.
iMac 27" | Nexus4 | Kavics a magyar vizsla
-
Day 'n' Nite
tag
Az átlátszó monitorok szeritem az átlaguser-t egy jó ideig nem érinti.Viszont a közlekedésben igencsak ki lehet használni (a vadészgépekben meg mát mióta van ehhez hasonló...)
A másik ami tetszik, az a fogyasztás, ha az tényleg így alakul, az nagyon jó lenne“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
vittuka
aktív tag
válasz #16939776 #15 üzenetére
Egyetlen dolgot szeretnék, versenyt. Több márkából szeretnék választani a jövôben is, ha kell fizetek ezért többet akár. Multinacionális cég, a világon rengeteg embert foglalkoztat, nekem is van magas beosztású ismerôsöm a samunál, de ha idôvel mindenkit megesznek az lássuk be nem lehet jó. Persze a végleteket mondom, de kivel fog versenyezni, az LG-vel?
Nézzük meg az igazgatótanácsot egy pillanatra.. Természetesen nem faji kérdésként dobtam be az egészet azt hozzáteszem, de nem minden multinál az elsôdleges, hogy az adott ország igazgatóságánál a szakmai tapasztalaton, elsajátított ismereteken, kompetenciákon felül álljon a származás (El lehet jutni magas szintre náluk, nem vitatom). Mondom ezt egy LG-philips paneles monitorral, meg valószínüleg ezen gyártó paneles televíziójával egyetemben..http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
törölt tag
Európában is van egy csomó összeszerelő üzeme, amit veszel az Közép-Európában rakódik össze.
Ezért tud olcsóbb lenni mint a konkurencia.
időrendi sorrendben a következő szövegek szerepelnek a címkéken
1: Made in Ussr(2005)
2: Made in Csehszlovákia(2009)
3: Made in Románia(2010)Azért választottam ezeket mert magam is meg tudom javítani, illetve szervizes ismerősöm tud hozzá alkatrészt hozni másnapra...
Olyan termékek készülnek amelyek egyáltalán nincsenek elgagyizva, olcsó, van hozzá szerviz 100KM-en belül, akkor mit szeretnél még?
[ Szerkesztve ]
-
erikthekippa
tag
Ja mostmár majd csak azt kell megoldani hogy a telefonok alaplapja is hajlékony legyen és már kész is az első összehajtogatható mobájl.
-
vittuka
aktív tag
Tudják tartani, csak a tömeges és olcsó termékekkel a fogyasztók már másra sem tudnak gondolni. Ha már kijelzô, akkor vegyük a televíziókat alapul, mindenki a samsungot és LG-t veszi hegyekben, mert az összes nagy áruház ezt nyomja az arcába. Minimális eltérésekkel csinál egy ugyanolyan tv-bôl 10 tipust. Nagyon jó példa, amikor haverom felhívott, hogy "Vettem egy tv-t, segíts már egy kicsit..". Megkérdeztem, hogy "Es milyen samsung tv-t vettél Tamás?". Majd a válasz: "Honnan tudod?"
Nem mondom, hogy rosszak, teljesen jók. De ha nem is választunk másból, vagy a legtöbb hozzá nem értô utána sem néz, akkor szépen tönkretesznek mindenkit. Sharp-nak nem áll jól a szénája, philips-nek sem, panasonic már csak plazma, stb.
Ezt a fogyasztók idézik elô, legtöbben akaratukon kívül. Nem tudom mit fogok csinálni, ha a philips szórakoztatóelektronikáját megeszik és nem lesz ambilight a TV-men...
Tudjuk milyen az, ha valaki monopol helyzetbe kerül, multi cég ugyan, de tudjuk hova kerül a pénz legnagyobb része.. Nostradamus is emlegette, "sárga veszedelem".http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
törölt tag
Samu megvásárolt egy olyan dolgot amiből a jövőben sokszoros pénzt tud majd kivenni. Ha ezzel munkahelyeket teremt, akkor jól csinálja.
-
Male
nagyúr
A falat én sem nézném mögötte... bár így a háttérkép fogalma új értelmet nyerhet
Viszont pl autóba... műszerfal + GPS mehet ezzel a szélvédőre. Persze ezt máshogy is meg lehet oldani már rég, de ez talán olcsóbb, így el is terjedhet.
Szerk:
mzso: Garantáltan háttérvilágítással együtt... ha nem, akkor egy marketingesük sincs még[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Az a tized akkora fogyasztás az magához az lcd-hez hasonlítva. Vagy háttérvilágítással együtt. Nagyon nem mindegy.
-
Puma K
nagyúr
Szerintem azért jól nézne ki egy ilyen áttetsző monitor.
Ha nem használod akkor üveg és nem ugrik ki a szoba környezetéből és dizájn elemként működik ha meg használni akarod akkor meg bekapcsol. Esetleg ha nagyon áttetsző akkor egy mögé épített vékony sínpályán mozgó sötét színű vászon jönne a képernyő mögé, hogy még láthatóbb legyen a kép."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
vittuka
aktív tag
válasz Black Dragon #1 üzenetére
inkább kellene visszaszorítani a koreaiakat mostmár, lassan tényleg eljutunk oda, hogy az autónk is samsung lesz, meg minden más elektronikai cikk a lakásban..
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
Himym
senior tag
Üdv. Itt egy hiba: vált kivált Liquavista az első vált nem kell.
A cikkhez: Átlátszó monitor az nagyon tetszetős nem lesz káva akkor akár sok monitort is sorba lehet rakni.
-
Átlátszó monitor? Hát ö izé, én nem ülnék előtte napi 8-10 órát... Persze várótermekben, dizájnstúdiókban nagyon baró lesz.
-
Black Dragon
addikt
Hm, együtt sok jó dolgot csinálnak majd, az fix.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest