Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- BIOS topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#04824576 #38 üzenetére
Itt nem csak az van, hogy az AMD sz@r az Intel jó.
Az AMD tett szert előnyre teljesítményben a Bulldozerhez képest az tény és való.
Az Intel ülve babérjain a Ryzen megjelenéséig gyakorlatilag finomhangolta a processzorokat generációról-generációra így teljesítmény tényleg nem volt lényeges teljesítmény növekedés, ha volt is generációnként +5-15%.
A bibi ott kezdődik, hogy az AMD-nek több piaci részre is be kéne törnie. (Szerver, laptop akár smartphone.)
Aláírom, az AMD APU-i engem is megvettek a játékos teljesítmény rajtuk egészen kellemes.
De, ameddig nincs annyi részesedésük több térről, szerinted át fognak állni AMD-re a gyártók?
Úgy legyen én is szeretem a piaci versenyt, de ez azért a 2 cég felől elég hosszadalmas folyamat lesz a teljesítmény finomításokon kívül.
Nagyon kellemes lenne, ha az árak emberi szintre mérséklődnének, mert rengeteg cikket-olvasmányt néztem itt 2006-2017-ig és gyakorlatilag siralmas, hogy miként változtak az árak a PC alkatrészeknél az évek alatt.
Hogy ON is legyek, biztonsági rések ide vagy oda, az emberek többsége őszintén szólva lesz@rja mi megy a gépében.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Elméletben egy új memóriatípussal lehetne kivédeni a spekulatív végrehajtásra építő side-channel támadásokat.
- Futás, futópályák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Ukrajnai háború
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Egy óra, két rendszer
- BIOS topic
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- AMD A10-6700 Quad Core FM2+ processzor
- i9 10900 Tesztelt! Beszámitok!
- AMD Ryzen 9 5950X 16-Core 3.4GHz AM4 (64 M Cache, Up to 4.9GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest