- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Szó szerint egy Arduino Leonardo (vagy egyéb, 32u4 procival szerelt tesói), egy poti, egy USB csati és néhány vezeték az elektronika hogy egy szabványos joystick-karként jelentkezzen be (kemény arcok Hall-szenzorral tolják), azt meg tudtommal nem akkora meló mappelni. Egy plusz USB dugó meg szerintem mindig akad. Force feedback csak nem kell a kézifékre, és biztos hogy pont ugyanazt tudja mint egy méregdrága, konyhakész verzió.
-
Pöttön
őstag
Igen, a poti jobb megoldás lenne, ha a kormány letudná kezelni.
Mivel én a G25-m váltójának az egyik plusz gombjára kötöttem rá a kéziféket, így nem sok értelme lett volna a potinak, mivel a gomb, ami működteti az egészet 2 dolgot tud csak, vagy rövidre zár, vagy nem.Azok a rendszerek, amik lekezelik a potis kézifékeket, azok nem ezek az árkategóriák.
-
DummyBoy
senior tag
Nekem csak az a bajom ezekkel a gyári kézifékekkel, hogy a neten található leírások és videók alapján fele ennyiből lehet komplett hidraulikus kéziféket összerakni ...
Pont múltkor találtam egyet valahol, horror pénzért "gyárit" ami simán ebay-ről negyedannyiért összepakolható, mint amennyiért árulták ...
-
GodGamer5
addikt
Nagyon klassz cucc. VR-al biztos ütne.
-
MeszesKPT
őstag
"TSS Sparco Handbreak Mod néven" - handbrake lesz az
muszály
-
D.Va
őstag
schawo
Akkor muszály leszek végre építeni egyet, vagy beszerezni egy ilyesmit... Rally-hoz annyira kéne a kézi hogy nagyon...kzkz
A Momo-n nem volt kézi, az egy szekvenciális váltó... persze rá lehetett konfigolni kézinek, de közel sem igazi a megoldás... közel sem realisztikus azzal a kormány melletti bizgentyűvel a kézirángatós feeling...
Én a G27-en néha beállítom hogy a manuális H shifter 4-ik sebességére konfigolom a kézit, (mivel úgyis pillangó váltóval váltok rallyban) de az sem az igazi, így inkább kézifék nélkül rallyzok, inkább skandináv flick-et használok helyette... Meghát ha lehúzom a "kézit" a 4. sebességbe, sokszor elfelejtem hogy a rugó nem tolja vissza, és lentmarad 4.ben behúzott állapotban... elég fárasztó mindig visszatolni... Meghát nem túl reális, nincs meg a behúzás érzete... -
Végre valami, amit tényleg jól összerakottnak tűnik.
-
ribizly
veterán
Nem tudom innen hová lettek a képek, de ha valaki akart már csinált kéziféket házilag.
-
Hg3X
tag
Wow, tetszetős cucc, elfogadnám...
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #5 üzenetére
Így van. Itt a kézikönyv (PDF), idézet belőle:
"The lever’s total height (knob included) can be adjusted between 21 cm and 30 cm."
-
v!ct0y
veterán
A váltógomb 8,5 centi, nem az egész
Kicsit félreérthetős szerintem
-
D.Va
őstag
Talán a kövi kormánycserémnél beruházok egy ilyenre. Bár a Ken Block féle félméteres cibálórúd jobban bejön, úgyhogy menne is a 8,5 centis helyére a partvisnyél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Sparcóval együttműködésben készülő eszköz a rally- és GT-rajongóknak is hasznos, viszont egyáltalán nem olcsó.
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest