Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
Cathfaern #462 üzenetére
A következő érdekes dolgot figyeltem meg komoly 17 nap után
(81kg->74,5kg)
Általában 0,1-0,2-0,3kg fogyok naponta, kivétel egy nap a héten, mikor hirtelen 1kg lemegy. És ez mindig szerdán következik be
Nem ugyanazt eszem mindennap, úgyhogy nem gondolom, hogy attól, amit épp szerdán ettem. Edzés H-Sze-P, de ezzel az erővel hétfőn és pénteken is kellene valamit hasonlót tapasztalnom, de nem.
Ez valami egyedi anomália lehet vagy másoknál is előfordult már? -
Ted_Beneky
senior tag
válasz
Cathfaern #425 üzenetére
Oldalról jól kivehető a különbség. Az edzés az izomnövekedésen kívül a fogyásod mértékére is hatással lenne, nem?
A kétheti ketogén étrendhez közelítő
étkezésem eredménye 81kg-->76kg (-5kg)
Az erdélyi/kolozsvári húsos szalonna főzve vagy inkább "gyári állapotban" (pácolva) javasolt?
-
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
Auratech #267 üzenetére
Szóval az emberi szervezet k..va bonyolult
Én abszolút laikusként 5 napja kezdtem el "ráhangolódni" a ketogén étrendre, a 20g ch/nap még nem ment, de azért 50g alatt maradtam. Persze még mindent nézek, hogy miben miből mennyi van, megy a számolgatás. Szóval 5 nap alatt, sok hibával, de 81kg-ról 78kg-ra mentem vissza. A 170cm magasságom maradt
-
Ted_Beneky
senior tag
Köszi a posztot, holnap elkezdem, mert kíváncsi vagyok használ-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo ...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Vadiúj SSD-k!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest