- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
jónak tűnik...
-
banhammer
veterán
Hihetetlen, hogy az Intel még mindig erőlteti ezt az Atomot.
-
A szomszéd románok alkotnak?
Nem rossz, de tény, inkább Brazos, AMD most előbb van, abban a szegmensben, 11,6 jó választás hordozhatóság szempontjából mindenképp
-
Gadgetfun
tag
Én évek óta használok netbookot, hidd el nem lenne kényelmetlen. Hogy jól ráláss, és jó legyen a betekintési szög, eleve nagy szögben van kinyitva, nem úgymint egy laptop, pont kényelmesen lehetne tapicskolni rajta és nagyon praktikusan meg lehetne osztani, hogy milyen műveletekhez használnád a klaviatúrát és mihez a képernyőt. Sokszor nyúlok önkéntelenül a kijelzőhöz, ha előtte napokig tabletet használtam, mert úgy túnik logikusnak egy-egy művelet. A Metro UI használatáról már nem is beszélve, mert most éppen Win8 megy a kis HP netbookomon ...
-
törölt tag
klikkeljen notebook felépítésű gépen a monitoron aki akar. én kihagynám... irdatlan kényelmetlen szerintem... a sima böngészéshez nem kell általában bill. hogy minden oldalt a monitoron tapicskolva navigáljak ááá kizárt. bár lehet hogy van aki megtenné, de akkor már ezerszer inkább tablet. bár azokat se értem meg, szal lehet bennem van a hiba
-
Gadgetfun
tag
Én igazából egy érintőképernyős netbookban látnék fantáziát, akkor nem kellene touchpad sem rá, és kicsit növelhetnék a billentyűzetet méretét is... Ja, és win8-at rá!
-
törölt tag
"Az vállalat ennek megfelelően"
Én nem látok benne fantáziát. -
Armagedown
őstag
a Brazoshoz képest ez légyfing
-
törölt tag
megláttam a címet és sírtam picit. megint 10", megint valami atom, ááá. de úgy tűnik ezek már egészen használhatóak lesznek. a 11 környéki monitor meg pont annyival nagyobb hogy kényelmesebben olvasható, de még azért nem a 13.3-as méretosztály. jó lesz ez.
-
törölt tag
Ezzel a nagyon türelmes embereket célozzák, mire lesz Win7-hez driver...
büntiből adhatnának hozzá AutoCad 2012LT-t csak hogy lehessen élvezni a hatalmas felbontás, a vga és az ssd előnyeit
-
smkb
őstag
Az 1.6 ghz + HT + SGX545 3,5 wattal nem is rossz... csak az a fránya vga driver lenne fasza...
-
darealkilla
aktív tag
nem DDR3-as?
amúgy IONnal nem lenne annyira rossz egy N2800...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új generációs Intel Atomot a nagyobb gyártók egyelőre kerülik, de az Evolio lát benne fantáziát.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Külpolitika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
- Dell Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Dell 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest