Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen processzort vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethel
aktív tag
válasz
logaritmus
üzenetére
Én is így gondolom, amennyi hibát felfedeztem benne az rendre bent van bármelyik tripla A játék indulásakor, sőt. Nagyon szimpatikus lépés hogy még így is inkább visszaléptek csiszolni rajta. Felőlem nyárig is ülhetnek rajta ha ettől jobb lesz, bár most a béta kapcsán már én is lázban égve várom

Azt tudni hogy terveznek még DLC-t hozzá vagy csak a CE változathoz adott DLC lesz egyedül hozzá? -
lm83
őstag
Csak nekem settlers inkább mint anno?
Bár már előtte is beszéltünk ugye a stúdió miatt... -
logaritmus
tag
Mai bétákhoz képest eszméletlen tartalom van ebben a betában. Nagyon bejön, bár sosem nyomtam a szériát.
-
lm83
őstag
Akkor nem csak nálad akadt meg a játék.
Bár egy ötéves gépen van, nem egy mai erőgép, de megijedtem, hogy nem fogok majd tudni vele rendesen játszani. -
Aethel
aktív tag
Nos, én előrendeltem gyűjtőiben. Meggyőzött a béta teljesen. Teljesen hozták azt amiért rajongtam a szériáért. Csupa nagy betűs hangulat

Van még jó pár grafikai bug, illetve a teljesítmény az elég gyenge. Ha megdöntöm a kamerát egy kicsit nagyobb látótávolságért, erősen törli a lábát a 30 Fps-be. De még van 2 és fél hónapjuk, ahhoz képest egészen jól néz ki a játék jelenleg. -
Tam1878
csendes tag
Aki esetleg igényelne invite-ot a bétára, az nyugodtan küldjön nekem pm-et e-mail címmel és tudok küldeni 3 db-ot.
-
- = Zk = -
félisten
pont ezt a két játékot vártam idénre nagyon... (Metro Exodus és az Anno 1800) erre mindkettővel van valami

-
Norb79
addikt
válasz
logaritmus
üzenetére
40 giga inkább.

-
logaritmus
tag
Hi,
Akit esetleg érdekel, 3 embert meg tudok hivni closed betara ami januar 31-től lesz Február4-ig.
Priviben irjon akinek kell, uplay id-val együtt. Preload már van kb 22giga. -
Aethel
aktív tag
Az előző részt más csapat csinálta??
Én örülnék ha ez a rész visszakanyarodna a régi játékok színvonalához.. A legutóbbi 2205 hiába volt szép ha közben nem volt semmi stílusa és szerintem lelketlen volt.
Gyűjtői kiadáson gondolkozom, de kétszer is ráfáztam a jövőben játszódó részekkel. A 2070-t nem bántam meg annyira, de a 2205-t legszívesebben elpostáztam volna Ubisoftnak hogy nyaljanak sót. Pedig milyen rohadt hangulatos trailert tettek oda anno.
-
- = Zk = -
félisten
ajh...

-
lm83
őstag
Ez aztán nagyon jól néz ki,
Azért mondjuk tényleg látszik, hogy most kik készítik -
oriic
HÁZIGAZDA
Zárt béta trailerrel frissítve a hír.

-
Norb79
addikt
Huhh, pedig már egy ideje ezért nem alszok nyugodtan, hogy hogyan fogok egyszerre civ6 kieget és anno1800at játszani, de akkor megoldotta az élet.

Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest