- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGaIn
senior tag
válasz
Dilikutya #57 üzenetére
Oké kicsit túloztam a 400W -al tényleg 200-300 elég lehet mindenre és azt még le is lehet hűteni hangzavar nélkül elég egy méretes borda meg egy 14-16 cm es venti ami 1000-1500 körül pörög még hatalmas hangja sem lenne. Mindegy egy szó mint száz én steamrolerből raktam volna bele 8 at hadd szóljon meg 16Gb ramot meg pöppet erősebb graf hardvert vagy legalább 1200 mhz-n ha már 6-10 évre tervezek de még lehet ez is kevés lenne.
15 éve csináltam egy kísérletet leírtam egy papírra milyen gépet lehet összerakni 800.000 Foritból hogy fullos legyen. Elővettem 10 évvel később és az egész nem ért már szinte csak 30k-t és komoly játékra meg főleg nem lehetett használni. Így fejlődik a számítástechnika ami most épp jó meg az 5-6-8 év múlva nagyon vékonyka lesz. De ne legyen igazamszerk: radiátort pf... 300 watt a felvett teljesítmény nem az amit eldisszipál
az kb 150-200 lehet max azzal meg nem fűtesz ki egy szobát de még egy kis WC-t sem
Ha lehetne én örülnék legjobban havi 3000 lenne a gázszámláma GTX8800 meg már szinte semmire sme való ha csak nem akarsz még mindíg GTA3 azni vagy undergrund 2 vel viccelődni.. egy mai komoly game nem fut rajta normálisan csak nyekereg 15-20 fps el
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest