Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- Plazma TV topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
A nevében is benne van, hogy játék tehát nem kell véresen komolyan venni. Aztán, hogy ezen belül kit mi köt le, szerintem teljesen független a kortól. Azért arra kíváncsi lennék, szerinted pl. egy 30 éves embernek konkrétan melyik címekkel szabad játszania mondjuk az elmúlt pár év terméséből? Melyikek azok amikkel még bőven be lehet vágódni a nőknél meg amik már ultra égők?
-
mekker
őstag
Csak azért védem ennyire a játékot, mert sokan úgy néznek rá, hogy kb. ez a színvonal:
[link] (ez valami Kecske-simogató szimulátorból készült vidi
-
mekker
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Úgy hallottam, hogy most Ncore áruházban leárazás van.
Hát szerintem sincs benne 4-5 óra játéknál több, de jönnek hozzá a mégrosszabb updatek
Parkőr
Biciklizés -
mekker
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
A pokolkecske csak egy küldetés, amellett van még vagy két tucat.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
quailstorm
üzenetére
Jó ,hát mások szerint nem

-
Graphics
Jómunkásember
Nem is játszani vettem a Probook-ot... Munkaeszköznek.. Szóval fel se merült semmi ilyen...
Aki laptoppal játszik az zsebbe nyúl. Szerintem.Tisztában vagyok mit bír a hardver ebben a gépben, ha játszani szeretnék azt is tudom, hogy nem 4GB DDR3-as VGA kell hozzá, az vérpistáknak tökéletes...
Szóval nem trollkodás, mindössze annyi, hogy nem mindennel játszom, ha jut rá időm.
De szerintem én se szóltam be Neked
De biztos nyomós okod volt rá, hogy kóstolgass.Most megmondtad , én meg porig alázva ülök jelenleg..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hommeros
őstag
A játékoknak van kor besorolásuk, még ha nem is írják rá. Mint ahogy a felfújható gumikacsának is. Azzal játszol amivel akarsz, mit érdekel engem?

Duliee Hadjad már ezt a rockwell képet, már elmúltak a 70-es évek. [link] A kis probookodon el se futna semmi komolyabb játék, így csak a trollkodás maradt, ahogy látom. Toljad neki, mutasd meg [link]
-
Graphics
Jómunkásember
+1
ez most odapörkölt, egyetértek vele....Nem tudom beleélni magam abba, hogy egész órákat G.I.Joe-sat játsszak egy virtuális térben, ahol a headshot az istenkirály...
De hát kinek mi jön be... A család meg várja apát, mikor száll ki a tankjából, vagy teszi le a géppuskát
Ezen legalább jót röhögök, de a puskaropogtatásban semmi pozitívat nem látok

-
Slade92
aktív tag
Volt alkalmam kipróbálni a játékot... hát aki egyáltalán ezért pénzt adott..
-
Archer
őstag
Nem mondom, hogy micsoda egy elmés alkotás (kipróbáltam, kb. fél órára lekötött, egy poénnak jó) de a CoD meg a többi tömegszemét mennyivel ér többet? Ha mondjuk 30 évesen a CoD Unreal Warfare-ben lövöldözöl az egy komoly, férfias dolog de egy ilyennel bohóckodni 1-2 órát már gáz?
-
-
Értem én a poént meg minden, de viccet félretéve mennyi ideig lehet élvezni ezt a játékot? Mert abszolút nincs benne semmi küldetés/cél, a baromkodást meg 10 perc után megunja az ember, mert még azt se lehet változatosan csinálni benne.
-
Z10N
veterán
A deluxe verziohoz pedig jar egy fej kaposzta

-
Lolka Bolka
aktív tag
Hiánypótló alkotás.

-
hommeros
őstag
15 évesen a parttalan semmittevés tengerén jól ellehet ezzel biztosan bohóckodni.
-
Garada
őstag
Hangulatos játék, tele humorral

-
myckey
veterán
ha egyszer ez kell a népnek
ennyi tróger dolog közepette,ettől már nem lesz butább a nesönelitigörbetükör level n+92835892456984

-
crey
addikt
Ejnye.
-
mekker
őstag
Hát sokkal többet adott nekem, mint amit első blikkre vártam volna egy ilyen játéktól, ráadásul garázsprojektes szinten valósították meg néhány hónap alatt. Összességében ebben a kategóriában ez egy elég igényes játéknak számít (persze még csak egy nyílt "béta" folyik) és szerintem ígéretes.
Én sem minden délután ezzel tolom, de egy direkt gagyinak és röhejesnek szánt trailer után nem kéne kvázi lefosozni egy játékot. -
Bjørgersson
félisten
válasz
Televan74
üzenetére
Akkor jól gondoltam. Szerintem itthon azért még erősen van igény a dobozos játékokra, amíg a kisebb településeken szinte kivétel nélkül csak undorítóan drága és/vagy lassú internetkapcsolat van. Azzal pedig még egy ilyen kisméretű játékot sem élvezetes letölteni.

(#24) GoodSpeed: Miért zavar ennyire? Komolyan nem értem.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A jó öreg anyaföldön. Idegen szívű Tesco árú -házban.
Bár lehet meglepődnék,hogy milyen gyorsan elkapkodnák.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
quailstorm
félisten
Nem értitek, hogy ez egy vicc. Egy tükör ahogy írta már itt valaki. Paródia. Egyébként sem volt publikusnak szánva.
A lényege a szórakoztatás. Már pedig mi viccesebb egy kitekert nyakú kecskénél aminek a nyelvéről lóg egy autó miközben 20m magasan repül?
Egyébként meg teli van spoilerrel, aktualitásos poénokkal.
Számomra sokkal innovatívabb és többet ér mint egy CoD ghosts. Pedig nagy CoD rajongó vagyok, de ami most megy az vicc.
Azt én is alátámasztom hogy keveset öltek bele a fejlesztésbe, de lesz frissítés, nem kell aggódni.
(#16) GoodSpeed: remélem tisztában vagy vele hogy ő csinálta a játékot.
Nem tudom ki vett anno játékokat a RosszPCjátékok sorozat alapján. Na nekem pont azt a hangulatot adja vissza. Annyira szar és bugos hogy az már jó. Mint a Mesterlövész. Csak azt komolyan gondolták, ez meg alapból baromság.
-
mekker
őstag
Szerintem nagyon jól meg van csinálva, csak sokan arra asszociálnak, hogy egy lowbudget sz.r, ahol az az egyetlen szórakozás, hogy elütteted magad a kocsival, meg hogy nekimész embereknek.
A grafika is szép, igényesen meg van csinálva, változatos és van bőven tartalom (jelenleg csak 1-2 napnyi, de lesz remélhetőleg aktív workshop, meg updatek). -
Balika23hun
aktív tag
Semmi gond nem lenne ezzel a játékkal ha 1-2 euro-ba kerülne és nem 10-be.És ez hogy veszik mint a cukrot csak újabb bizonyíték a fejlesztők számára hogy rohadtul nem kell megerőltetniük magukat ahhoz hogy kaszáljanak.
És az már nem lesz poén amikor tele lesz a piac ilyen agyatlan játékokkal a minőségit meg nagyítóval kell keresni. -
AxBattler
félisten
Ez a kecske nekem túl extrém/agyatlan, de a medve jó kis túlélőszimnek néz ki, málnázással felturbózva.
-
kraftxld
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nem fog megakadni, simán megeszi
Ha nem vigyázol még a DVD-t is elropogtatja. -
Sanchez638
addikt
Ki akartam próbálni, de nekem túl agyatlan volt

-
Nxn908xxx
őstag
Én is kipróbáltam, 3 percig bírtam vele játszani. Annyira sz@r, igénytelen hulladék hogy az valami hihetetlen. Ez egy összetákolt szemét. Aki ezért pénzt ad annak csak gratulálni tudok.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem olyan rossz ez , kipróbáltam, szerintem ki tud kapcsolni...
Engem az ilyen lövöldözős agyament dolgok nem kikapcsolnak, hanem feszélyeznek, autós játékokból is néha megjöttem.
Marad a szimulátor
nem csak kecske -
Graphics
Jómunkásember
Nagyon beteg játék

-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ha a kecském elpusztul a torkán akadt doboztól, kit perelhetek érte? A készítőket vagy a kiadót?
-
Televan74
nagyúr
Erre van igény. Az emberek néha csak az egyszerű állatias igényeiket szeretnék kielégíteni.Nincs is ezzel baj, csak ne legyen trend.Van kecske,jön a medve, aztán ki tudja még mi.

A témához pedig csak annyit,hogy nálunk nem is kell dobozos verzió. Nem hiszem,hogy annyival több kelne el. Elég nálunk a steam is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Steam topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Aki laptoppal játszik az zsebbe nyúl. Szerintem.