- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz WonderCSabo #12 üzenetére
Ez a kártyától is függ. Vannak már egészen bika kártyák is, SDHC Class 6 és felette. A másik kérdés meg az, hogy az USB olvasó része mennyire gyorsan kezeli a kártyát.
Amúgy a minap futottam bele a Kingston hasonló megoldásába, igaz ott nincs beépített memória, meg nem is aluból van, viszont kisebb. Ja és valami 600 forint körül van kártya nélkül nettó nagyker áronFeel Good Inc.
-
WonderCSabo
félisten
Érdekes ötlet. Csak kérdés mennyivel lassabb a mem. kártya olvasási/írási sebessége, mint a pendriveé.
-
PHM
addikt
A dizájn határozottan tetszik, és a beépített olvasót
sem tartom elvetélt ötletnek.
Elfogadnák egy ilyet, remélem nem lesz túl magas az ára.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
kagyula
aktív tag
Inkább olyat találnának már ki, hogy 2 pendrájvot összefűzök RAID 0 -ba, hagy gyorsuljon fel kicsit a cucc.
Legyen minden, sokszor.
-
Devid_81
félisten
Hirtelen megijedtem a a crossover szó hallatán.
A hangváltó ugrott be első körben...
-
mephi666
nagyúr
hát igen... a sebesség nagyon nem mindegy... főleg "gigás" adatmennyiségek olvasása-/írásakor
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
shteer
titán
nem csúnya... de egyre gyakrabban hiányolom a gyártók által specifikált sebességet
egy ATTO benchmark eredmény nélkül nem engednék semmit se bevezetni a piacraszerintem jónak tűnik..
-
Hulk24
aktív tag
Király Egyet elfogadnék!
Új hozzászólás Aktív témák
- kiváló állapotú 750GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemez .
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 1TB
- WD Black SN850X Game Drive NVMe PCIe Gen4 x4 SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia
- Eladó Thosiba 3,5 1TB os HDD 100/100% os