Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- OLED monitor topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
A függetlenek hamarabb szoktak kijönni?
-
Motyi
senior tag
válasz
mediumgecso #7 üzenetére
Hol olvastál hivatalos samsung sajtóközleményt amiben ezt próbálják "király" dologként "eladni"? Ez az "eladni" dolog is vicces, mintha egy telefon gyártónak el kellene adnia valahogy a vevőknek az új szoftvert, különben nem telepítik majd.
-
Fejvadi
nagyúr
Gyorsan frisítgetik
-
Kíváncsi vagyok, hogy tényleg jön-e a cucc, május végére már megszellőztettek egy Android M-et is
Látom még korai eladnom a Nexus 5-öt, hiába figyel már nálam 2 hete az S6
-
mediumgecso
őstag
Nem érted a lényeget: Moto X-en 5.0 van, amiben benne van a felhasználói fiókkezelés, a Samu pedig ugyanezt próbálja "eladni" az 5.1.1-ben, mintha ő mekkora király lenne, pedig ezt tudnia kellene az 5.0-nak is (lásd Moto X-em).....erre a cikkre utaltam
-
szaszimi
tag
remélem Note4-re is kidobják majd sebesen...
-
Fr0z3n
őstag
válasz
mediumgecso #2 üzenetére
Egyáltalán jó az valamire?
-
Zolik
senior tag
válasz
mediumgecso #2 üzenetére
a moto x mikor jelent meg és mikor az s6?
miért kell azonnal haterkedni? -
mediumgecso
őstag
A felhasználói fiók kezelés az 5.1.1-gyel jelenik meg a Samunál, valahol ezt olvastam......jaaaa hogy ez már a Moto X 5.0-ban benne van, és a Samu kiszedte, hogy majd az 5.1.1-ben extraként "adja" a tulajoknak.....
-
maximilian4
addikt
Ez oszt iken, ez oszt iken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest