Hirdetés
- E-book olvasók
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
oraihunter
aktív tag
"a vállalat állítása szerint gyors és felhasználóbarát"
No persze, mi mást is mondanának!
Mondjuk rá is fér egy "kis" /kb 10-szeres/ gyorsulás. És ezt nem csak ők, hanem mindenki érzi aki használta már a régi rendszert. -
F34R
nagyúr
En meg Tizen telefont sem lattam volna, akkor dobjak a koncepciot es TV-re fejlesztenek?
Ha ott bugzik akkor ugyan ugy fognak szentsegelni, csak kicsit ez dragabb mint egy Smartphone es nem szaladunk ujabbert. -
pakriksz
őstag
nekem sem sikerült. Hulladék "minőségi" appok pl TVGO lefagytak, de be lehetett zárni. Amikor betölt hálózatról egy full hd filmet kicsit érezni hogy terheli, de miután betöltötte jó, na meg a böngészőben érezni a reklámokat, mert sajnos nincs normális reklámblokkolója. De ennyi. 2 féle samsungról van szó.
-
-
Gondoltál már arra, hogy nem a rendszerrel van a gond?
Nekem egy sima LG39LA620s van és még Sosem sikerült lefagyasztani, firmwaret magától frissít, nem kell keresni, USB lejátszással sem volt gond, műsorújság működik rendesen. Yt is, bár azt közel sem napi szinten használom.
-
bteebi
veterán
"Kb. 5 percig nyomkodtam (YT, meg ilyesmi, semmi kapkodás, csak lestem a menüben), lefagyott, ki kellett húzni.
"
"azzal nincs baja, de minap mikor ott voltam már elrakta inkább a távirányítót..."
Nem lehet, hogy user error volt?
Elég gáz amúgy, ha egy kis nyomkodás után így lef*sa a bokáját egy olyan okostévé, ami elvileg a legújabb fejlesztések egyike. Komolyan mondom, már csak az hiányzik, hogy csatornaváltás közben kékhalál legyen, vagy újrainduljon...Mikor jönnek majd a service pack-ek?
-
pakriksz
őstag
gondolom a régi TV-k nem kapnak tizent-t (pedig ugyanúgy ARM procik vannak bennük, és most is egy linuxot futtatnak)...
-
ViZion
félisten
válasz
pusszycat #15 üzenetére
Honnan tudjam? Csak próbáltam. Sógorom "halmozottan hátrányos helyzetű", valamikor tavasszal vette a Samu okoskáját. Gyanítom nem alap modellt. Kb. 5 percig nyomkodtam (YT, meg ilyesmi, semmi kapkodás, csak lestem a menüben), lefagyott, ki kellett húzni.
Utána barátomnál a nappali egyik falát szinte kitakaró LG fosott be... Szép nagy volt, gyakorlatilag külön könyv volt a sok marketingszónak (smart 3D fullHD csillióhertz miegymás), de USB filmlejátszás nem működött, FW frissítés (gyári oldalról, típuskód szerint, nem is volt több rev. vagy ilyesmi) után elkezdett mással, nem csak USB-vel bénázni, cserélték...
Nem tudok típust, nagy "mozibuzi", 3D filmezésre vette és hát khmmm... a pénz kevésbé korlátozza vásárlásait. Samura cserélték, azzal nincs baja, de minap mikor ott voltam már elrakta inkább a távirányítót...
Egyik ügyfélnél kellett wifit hegeszteni samura. Beállítottam, de a menü laggolt, kín volt kivárni. Phillips TV dettó. Ott meg mindenféle regelést is akart, valami mellément, akkor restart. Olyan lassú volt, h mon'tam a pógárnak, ha én csinálom ezt és kiszámlázom az órákat, akkor sírás lesz. TV eléri a wifit, az tuti. Többivel szopcsizzon ő. Otthagytam
Szal egy 80-150 k TV + 30-60 k HTPC még ma is körberöhögi az "okos" (yepp... és a nagy tesónak jelentős) TV-ket. És ez sztem nem fog változni hamarosan.
-
-
bolvar
senior tag
Azért ezt így én nem teljesen tartom helyénvalónak. Egyszerűen nekik sincs meg szerintem a forrásuk hogy kismillió platformra hw-re fejlesszenek teszteljenek.
Én még mindig nem látom ezeknek az "okos" tv a létjogosultságát.Ha valaki ténylegesen használ ilyet nap mint nap elárulhatná mire. -
Chrys_
addikt
És akkor jövőre érkeznek a Tizen-alapú HDMI-s okosságok is? Ezért nem kell TV-t cserélni.
-
Valami dereng homályosan mintha a Tizen futatna android app-okat. Akkor meg mindegy is mi van a tv-n. Vagy nem?
-
Philips már rég bemutatta az andoidos tv-t és már kis hazánkban is kapható. PFS-PUS szegmensben a 8xxx szériától felfelé. Mindegyiken a 4.2-es rendszer fut. És jövőre az új 6-7 szériába is "elvileg" az android lesz ha a TPvision mérnökei nem ülnek a babérjaikon és tartják a szavukat.És végre megszabadulnak a jelenlegi HBB rendszertől ami ritka lassú.
-
banhammer
veterán
Megint egy platform ami alig lesz tamogatva.
Elhiszem, hogy a Samsung gyengiteni probalja a Google-t, de szellel szemben pisalni az almos konyvek szerint sem jo otlet.
-
GIJoe
addikt
Bada életű lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A CES-en már működés közben is meg lehet nézni a hamarosan megvásárolható modelleket.
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest