Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
gyuri2008 #700 üzenetére
Most ebbe ne menjünk bele mélyebben, mert én is segítettem! Csak ott tenni is kellett volna valamit.
Viszont nem arra van a fórum, hogy mindent 168 milliószor írjunk le.
Sokkal hasznosabb az olyan tudás, ha tudom, hogy mit, hol találok meg, és ebben az esetben még a sikerélmény is megvan, hogy egyedül oldottam meg a problémát, nem azt vártam, hogy valaki más megoldja helyettem. -
dzsi23
addikt
válasz
gyuri2008 #460 üzenetére
SVOX és Mariska (ingyenes trial verzió). Ezeket telepítsd, aztán Beállítások -> Nyelv és bevitel -> Szövegfelolvasó opciói -> itt kiválasztod az SVOX C...-t, rányomsz mellette a kis fogaskerékre (ez behozza a beállításait) -> Nyelv -> magyar.
De ha már S3 Neo (ami ugye nekem is van), nem kell sem SVOX, sem Mariska, hanem a "Szövegfelolvasó opciói"-ban kiválasztod a Samsung szövegfelolvasót, aztán mellette a fogaskerék -> Hangadatok telepítése -> megkeresed a magyart, és mellette rányomsz a letöltésre (lefelé mutató nyíl aláhúzással), behozza a magyar hangot (Samsung TTS Hungarian Female High Quality) -> Telepítés. És ez még jobb is, mint Mariska, és nem trial (Mariskából is van full verzió, de az fizetős, és ez akkor is jobb).
Ezek után kell újra futtatni a varázslót igo-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Április 20-tól ingyenes lesz a szoftver letöltése, ezzel ünnepli az NNG a tizedik születésnapját.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Futás, futópályák
- Megjelent a OnePlus 13T
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen notebookot vegyek?
- Fűnyíró topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest