- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
"Én nem vagyok például nap mint nap ilyen ronda os-eket bámulni mint mondjuk az érintős symbian vagy a wm,arról nem is beszélve hogy nem fogok ceruzával szerencsétlenkedni meg ilyen béna operával böngészni."
Már megbocsáss, de ezzel a szótolulással csak két dolgot teszel nyilvánvalóvá:
1. Olyan dolgokról próbálsz másokat győzködni, amiről fogalmad sincs.
2. Te azt szereted (saját fordulatoddal élve: ahhoz van türelmed), ha valaki más mondja meg neked, mi a tetszetős, mit a "legnagyobb élmény" használni. Mások meg éppen azt szeretik, ha olyanra alakítják a dolgaikat, ami nekik fekszik, ami esetleg egy kicsit egyedi. A WM erre lehetőséget ad, az erre alapozott készülékek (szoftveresen) nézhetnek ki úgy, mint a szifon, de egészen másképp is.
Mellesleg ceruzával úgy 6 hónapja nem nyúltam a kijelzőmhöz, de legalább a lehetőség adott, tudnék valamivel gyorsabban gépelni, mint a ShapeWriter-rel (de nem sokkal)...
A legújabb 9.5-ös Opera Mobile-t (nem a honlapon levő bétát, hanem amit a legújabb készülékekbe tesznek gyárilag) majd próbáld ki egyszer. Vagy egy Skyfire-t, ha se az, se a PIE6 nem tetszik, de akár az Opera Mini is futtatható. Te mit tudsz még a szifonra hegeszteni, ha pár dologban nem jön be a Safari?Nekem sem kellett 990-ért a 3G szifon, pedig a többit a cég állta volna. Ettől függetlenül adok esélyt a szifon3-nak, nem úgy, mint te a többi (ronda) OS-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest