Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
"Én nem vagyok például nap mint nap ilyen ronda os-eket bámulni mint mondjuk az érintős symbian vagy a wm,arról nem is beszélve hogy nem fogok ceruzával szerencsétlenkedni meg ilyen béna operával böngészni."
Már megbocsáss, de ezzel a szótolulással csak két dolgot teszel nyilvánvalóvá:
1. Olyan dolgokról próbálsz másokat győzködni, amiről fogalmad sincs.
2. Te azt szereted (saját fordulatoddal élve: ahhoz van türelmed), ha valaki más mondja meg neked, mi a tetszetős, mit a "legnagyobb élmény" használni. Mások meg éppen azt szeretik, ha olyanra alakítják a dolgaikat, ami nekik fekszik, ami esetleg egy kicsit egyedi. A WM erre lehetőséget ad, az erre alapozott készülékek (szoftveresen) nézhetnek ki úgy, mint a szifon, de egészen másképp is.
Mellesleg ceruzával úgy 6 hónapja nem nyúltam a kijelzőmhöz, de legalább a lehetőség adott, tudnék valamivel gyorsabban gépelni, mint a ShapeWriter-rel (de nem sokkal)...
A legújabb 9.5-ös Opera Mobile-t (nem a honlapon levő bétát, hanem amit a legújabb készülékekbe tesznek gyárilag) majd próbáld ki egyszer. Vagy egy Skyfire-t, ha se az, se a PIE6 nem tetszik, de akár az Opera Mini is futtatható. Te mit tudsz még a szifonra hegeszteni, ha pár dologban nem jön be a Safari?Nekem sem kellett 990-ért a 3G szifon, pedig a többit a cég állta volna. Ettől függetlenül adok esélyt a szifon3-nak, nem úgy, mint te a többi (ronda) OS-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest