Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Gigabyte alaplap topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
OkosTibiKing
tag
a szuperbombázot is lelehet szedn, föleg a föbázisnál igaz 1000 limit/fös esetben
max mikor lezuhan az nagyobb kárt szokot okozni mint a támadása. igaz nekem vagy 100 t3-as légvédelem szokott lenni meg mellé ugyan anyi t3-as sima védelmi fegyver amugy az UEF-al szoktam lenni
meg aeon épitkezös átálitása után végtelen nyersanyag generátort kell épiteni és utána mellé még 2-10 kisérleti nehéztüzérség
meg ezután fojamatos mobil gyár gyártás amikkel benyomulni az ellenséges terüretre és ott meg neki állni épiteni egységeket pl 20 mobil gyárral más pillanatok alat oda lehet varázsolni egész ostrom robot seregeket
vagy mobil légvédelmet 
bár már 1 honapja nem játszottam rajta

-
Morden24
nagyúr
válasz
Eugene Roe
üzenetére
A Forged Alliance-ban viszont már tényleg mindenki beszopta, ha valaki seraphim-al megépítette a szuperbombázót. Azt úgy kellett volna kihagyni a játékból, ahogy illik.
-
Hedgehanter
őstag
Ez a jatek a neten, emberek ellen az igazi, en a kampannyal nem is jatszottam mert AI az nevetseges egy ilyen jateknal, FPS-ek meg hasonlok meg talan elvezhetok AI ellen de egy ilyen nem...

Mod:nem tudom milyen felbontassal jatszol de nalam hasonlon, gyengebb VGA-val 1650*1080 ban sincs gaz a setonon 8 emberrel tobbszaz egyseggel...

-
.mf
veterán
1.) Remélem jobb lesz, mint az előző. Eléggé csalódtam benne: hosszú, monoton, unalmas kampány (végig se vittem), mindegyik oldal (dizájnt kivéve) szinte ugyanolyan egységekkel és épületekkel rendelkezik, és a szuperegységek aránytalanul erősek. A demo után megvettem, hiba volt.
2.) Milyen vason fog az futni? Már az 1 is felzabálja a négymagosakat, ha sok egység van (pl. nálam C2D 2.7G-n és 4850, viszont 4 horde bottal 4-6FPS-re süllyed az átlag...)
-
OkosTibiKing
tag
xd jöjön minnél hamarabb még starcraft II elött már jó lenne rajt játszani xd vagy 1 idöben mind a kettö megjönne és lenne SC2-böl 2 a piacon

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Amd Radeon RX 6650 XT - Kipróbálási lehetőség
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
max mikor lezuhan az nagyobb kárt szokot okozni mint a támadása. igaz nekem vagy 100 t3-as légvédelem szokott lenni meg mellé ugyan anyi t3-as sima védelmi fegyver amugy az UEF-al szoktam lenni