Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
A találgatások 1500 dollár környékén mentek a D600-nál. Én innen közelítettem meg. Nekem még az is komolyabb összeg és nagy áldozat lenne fotózásra. Igényesebb amatőrként szerettem volna kihagyni az APSC-t. Persze később ki tudja, lehet nagyon rákattanok komolyabb szinten. Most még nem jönne vissza belőle pénz, csak a művészet élvezete és a kreativitás. Egyébként a jelenlegi árazásnál abszolút értem, hogy miért javasolnád a D800-at. A GH3 pedig tökéletes amatőr kamera is egyben, videóban sokkal jobb mint az 5D mkIII. A D800 ilyen irányú képességeit érdekességből megnézem még.
-
M@trixfan
addikt
A Panasonic GH3 nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Videóban már a GH2 is össze-vissza veri akár az új 5D mkIII-at is, a GH3 ilyen tekintetben szerintem most a legjobb. Tele van innovatív dolgokkal, az iPad élőkép kapásból megspórol egy legalább 100 000 Ft-os monitort. Biztosan megállja a helyét állóképek terén is, nagyon várom a teszteket. Nekem ezt a m43-ot kell szokni még, nagyon rá voltam indulva a mérsékeltebb árú FF gépekre, de ez úgy néz ki nem jött be a Nikon D600-zal és a Canon 6D-vel. kicsit olyan mintha a két nagy márka alábhagyott volna innováció terén és érdekes módon a m43 megy ezerrel. Persze lehet máshogy van, eddig csak kívülről figyeltem a piacot.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt a világ legnagyobb fotós szakkiállítása, a Kölni Photokina.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GTA V
- Háztartási gépek
- Milyen program, ami...?
- PayPal
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest