Hirdetés
- Dell asztali gépek
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
A találgatások 1500 dollár környékén mentek a D600-nál. Én innen közelítettem meg. Nekem még az is komolyabb összeg és nagy áldozat lenne fotózásra. Igényesebb amatőrként szerettem volna kihagyni az APSC-t. Persze később ki tudja, lehet nagyon rákattanok komolyabb szinten. Most még nem jönne vissza belőle pénz, csak a művészet élvezete és a kreativitás. Egyébként a jelenlegi árazásnál abszolút értem, hogy miért javasolnád a D800-at. A GH3 pedig tökéletes amatőr kamera is egyben, videóban sokkal jobb mint az 5D mkIII. A D800 ilyen irányú képességeit érdekességből megnézem még.
-
M@trixfan
addikt
A Panasonic GH3 nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Videóban már a GH2 is össze-vissza veri akár az új 5D mkIII-at is, a GH3 ilyen tekintetben szerintem most a legjobb. Tele van innovatív dolgokkal, az iPad élőkép kapásból megspórol egy legalább 100 000 Ft-os monitort. Biztosan megállja a helyét állóképek terén is, nagyon várom a teszteket. Nekem ezt a m43-ot kell szokni még, nagyon rá voltam indulva a mérsékeltebb árú FF gépekre, de ez úgy néz ki nem jött be a Nikon D600-zal és a Canon 6D-vel. kicsit olyan mintha a két nagy márka alábhagyott volna innováció terén és érdekes módon a m43 megy ezerrel. Persze lehet máshogy van, eddig csak kívülről figyeltem a piacot.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt a világ legnagyobb fotós szakkiállítása, a Kölni Photokina.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dell asztali gépek
- OLED TV topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest