Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
vinibali #121 üzenetére
Igazából azért kellett megoldanom valahogy Windowszal, mert az a DOS-os megoldás nálam nem működik (lásd megelőző hozzászólásom). Vagyis minek várjak a hónap végéig bármire is. Windows telepítés kilőve USB-s vinyóra, ha az SSD-t rakom ki, akkor meg biztos, hogy azért nem működött volna a Samsung csodálatos programja. Szóval maradt ez az - ilyesmire - egész jó mini Windows megoldás, ami a központi memóriából fut. Az NTFS elő-követelmény - hiszen anélkül még csak nem is frissít - azért elég gáz...
-
Na rohadjanak meg egy mini Windows 7-tel (Live) feltudtam tenni az új firmware-t. De ehhez inicializálnom kellett az SSD-t, ami annyit jelentett, hogy le kellett formáznom NTFS-re (100 MiB EFI és ext4 volt/van rajta). Utána megejtette a frissítést egy-két másodperc alatt, és már kapcsolt is ki. Végül újra létrehoztam az eredeti partíciókat, persze az eredeti fájlrendszerek sértetlenek maradtak. Azért a biztonság kedvéért leformáztam az első, FAT32-es partíciót (mert ott nyilván az NTFS azért beírogatott), és újra létrehoztam rajta az EFI indítóképet. Ugyan az adatok felfrissítése így elmaradt, de a firmware az új, az oprendszer megy, aztán majd beáll a sebesség is.
-
Na jól van teszteljétek csak addig is amíg megjön az ISO-s változat. Hátha kiderül valami kellemetlenség vele.
Bár igazán kiadhatták volna csak a firmware-t a szoftverkörítés nélkül ami ugye a Windowshoz köti. Le- és visszamásolva én is újra tudom írni az adatokat, gyaníthatóan kevesebb írási művelettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Kuponkunyeráló
- ZIDOO médialejátszók
- Gyúrósok ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest