- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
MSI reklám megy ezerrel.
Egyébként szép. -
motorhead
aktív tag
válasz Silentfrog #11 üzenetére
Ezzel én is egyetértek, ha nem is 100%. Nem igazán fejlődnek a játékok grafikái lineárisan a graf.kártyák tudásával. Szebbek a játékok (pl. MAFIA I vs MAFIA 2) de nem eget verően mások.
picit OFF : A példánál maradva, szerintem a poligonok száma még mindég nagyon kevés az élethű megjelenítéshez. A többi feature rendben van, a víz szép, a fizika rendben és így tovább nagyon jók a mai kártyák felvonultatott képességei. Meglátjuk mit hoz a tesszelláció, elvégre az tenné rendbe a poligonszámokat.
..--OLDSCHOOL FOREVER--..
-
zolyee
tag
kíváncsian várom a tesztprogit.
az előzetes képek és videók alapján jobb lesz mint a 10 es. -
helkis
veterán
várom KATT-ot és a cpu-limit inside 3dmark kivesézést..
SzlobiG - a teszt végén csak akkor kapsz pontot ha antec házad van.. :
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
kenwood3
addikt
Sokan már attól rettegnek biztos , hogy mennyire fog szaggatni és már tervezik emiatt az új vga-t ! A nagy szám akkor lenne ha az 5970 is elvérezne tőle ,akkor vajon mit vennének ?! Tiszta parasztvakítás ez a 3dsz@r , én erre sose adtam !
Mi az az ekezet dragasag??
-
Boxi88
őstag
Szép és jó ez az egész 3DMark... csak az a baj hogy ezt is megvásárolták egy páran, így az eredmények nem teljesen hitelesek...
-
mrhitoshi
veterán
1700 pont a GTX 460-nak Extreme-ben ? nekem ez elég durván hangzik, mivel a mostani Vantage-ben legalább 5000pontot össze lehet gyűjteni GTX 460-al még Extreme beállítások mellett is.
PS4
-
-
Findzs
addikt
a tesztekre kíváncsi vagyok milyen szépre sikerültek
az utóbbi 3d markra ez nem volt elmondható mert nem sikerült valami szépre
a csaj mikor menekül a barlangba az kifejezetten béna, a karakterek mozgása is meg a grafika is
annak idején a helikopteres meg a sárkányos 3d mark nagyon jól nézett ki azt hiszem a 3d mark 99 meg a 2000 -es verziók voltak"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Dr. Romano
veterán
Terhelés mérésre én sem a 3Dmarkokat használom. Ha a full load érdekel, akkor egyszerre Furmark + prime (vagy Aida stressz) és esetleg még Nero DVD speed.
Z_A_P
Ezen program esetén az mindig megkérdőjelezhető[ Szerkesztve ]
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Z_A_P
addikt
Csak nekem gyanus hogy a nyeremenyjatekban is csak nvidia kartyakrol lehet tippelni?
Kicsit elfogultnak tunik igy latatlanban, ami az eredmeny "hihetoseget" is megkerdojelezi...OK
-
"hiába fut le, utána még valós, (nem szintetikus), alkalmazások simán megfektethetik még a gépet."
Hajjaj... hányszor futottam már olyanba, hogy úúú jessz 3démárk lement, akkor majd a csé is 200fps-sel fog menni ezután 170 helyett. Aztán kifagyott mint az állat.
De szerintem már itt a PH!-n is volt olyan (vagy egyéb tesztoldalon), hogy márk lefutott, de más már kivágta a biztosítékot...
Sent from my keyBoard
-
addikt
hát nem feküdtem ki ezeknek a videóknak a látványától (és valóban, a hangulatától sem).
nálam is csak azért szokott futni egy-egy 3Dmark, hogy nagy stabilitási problémákat kiszűrjön, lássam, hogy a több hónapos gyűjtögetés után felújított gépemmel is még milyen mocskosul messze vagyok a csúcstól, illetve, hogy gyönyörködjek a fantasztikusan megrajzolt képregényben. utóbbinak a lehetőségét ezekből a videókból nem érzem.It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
nagyúr
Kitöltöttem én is ezt az MSI játékot, de szerintem nem sok esélyt látok rá hogy nyerjek is valamit. Ide tényleg jó nagy adag szerencse kell.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
SzlobiG
félisten
30.-án indulhat a pontvadászat.
-
Silentfrog
veterán
Ha igy néznének ki a játékok,mint ebben a demoban akkor biztos beneveznék valami izmosabb kártyára,de valahogy a játékok grafikája megrekedt egy szinten a grafikus kártyák meg évről évre többet tudnak,bár a játékokban nem látszik.
-
Robi BALBOA
őstag
Na ez az MSI játék eléggé könnyen ment, nem kellett még nagymamámat is felregisztrálni, hogy játszhassak!
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
szab.tam
nagyúr
Abuval félve kötözködöm....
de:
..."még mindig arra a lehetetlen feladatra vállalkozik, hogy a kártyák játékban mérhető teljesítményét megjósolja,..."
annyira azért ez nem lehetetlen, nagyon jó viszonyítási alapot ad...."ám ez az előző kiadásokban nem mindig sikerült."
szerintem meg igen. - persze, itt lehet vitakozni a cpu limiten, lsd 06, de akkor valós játék körülmények közt is rendre az lett......."kiválóan alkalmas a számítógép stabilitásának mérésére."
alkalmasnak alkalmasak, de nem kiválóan, maradjunk ennyiben...
ha egy 3dmark nem fut le, akkor komoly stabilitási gondok vannak, így stabilitás előtesztelésre jó. de hiába fut le, utána még valós, (nem szintetikus), alkalmazások simán megfektethetik még a gépet. (nagyon sokat "játszottam" a 06-tal, tudom...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
bitblueduck
senior tag
Szerintem a 3dmark soha nem arról volt híres, hogy középkategóriás hardveren kiválóan futott. Bár én csak a 2003-as verziót tudtam először futtatni saját gépen, lehet régen nem így volt.
Más: csak engem zavar, hogy telespamelik az egészet? Ez már inkább sponsormark lesz.
Megint más: kicsit hangulatra is gyúrhatnának. 2000-es etalon, 2001-es még szerintem baromi jó volt, de azóta meredeken esik lefelé.[ Szerkesztve ]
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
Mappa
addikt
pofásak ez a TechDemo videók
nem kötelező megadni
-
Csorosz
aktív tag
válasz LackoMester #3 üzenetére
Kiváncsi leszek az 5770-em hány pontot csinál benne egy 6750 -es Conroval...
700-800 ? Tiszta 3DMark 2006 fíling, mikor radeon 9600 -al ezeregynehány pontot sikerült kikockázni. ;-)"Mikor a Margit hídról repül a vasszék - Minden vágyad, hogy csinálj egy sasszét."
-
LackoMester
addikt
Azthiszem nekem elég lesz a free verzió is.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
adorjant
őstag
995 dollár
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gran Turismo
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM