- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amúgy szerintem is jó, és már nagyon ráfért... Szörnyű volt, amikor egy-egy link az újabb felületekről visszarepített az időben a logoutra. Bár én minidig is itcafé-s voltam, de anno s váltáskor kb. ugyanaz a visszás érzés fogott el, mint most itt többeket, ehhez képest ~1 hét alatt megszoktam az újat, és utána semmi pénzért nem használtam volna már a régit. Mondjuk azt aláírom én is, hogy mobilon az új szerkesztő néha még most is csinál hülyeségeket, de ezzel már együtt tudok élni, legfeljebb mobilról nem cifrázom annyira a mondandómat.
-
Ha zavart tudtad használni a fórumot a lapcsalád többi oldaláról, ahol pont ugyanígy nézett ki, csak kicsit másabb színösszeállítással.
---
RIP LOGOUT
Mobilon én átszoktam, hogy a mobilarénán keresztül érem el a fórumot, gépről pedig itt.
Gépen meg kell keresni a nekem megfelelő színösszeállítást, most már nincs mese.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest