Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Szerintem egy google keresést te is megtehetsz.
https://www.lensrentals.com/blog/2019/10/a-studio-photographers-review-of-the-sony-a7r-iv/
Van benne link a galériájára.
Szerintem 2020-ban műtermi munkára semmi nem indokolja az SLR-t.
[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
Nem, a komolyabb MILC-ekben nagyon komoly a kereső, olyan is létezik, ami már kalibrált. Még más érzés az optikai kereső, ezt elismerem, de ha kiveszem belőle a romantikát, akkor azok a képeim, amelyekkel meg vagyok elégedve, nem igazán igényelték az optikait.
Nekem a bajom az, hogy akcióra kellene egy ultrasebességű üzemmód. Negyede felbontás (oldalanként fele), az még mindig VGA környéke, és legyen 2..4-szer gyorsabb a frissítés és töredéke a késleltetés. Akcióban komponálni a VGA több,, mint elég. És rossz fényviszonyok között ne lassuljon be, hanem a felbontást csökkentse. Persze ehhez processzor is kell, amiben az Olympus nem jár élen. Viszont aki magának fejleszt szenzort/DSP-t, az meg tudja csinálni.
-
-
ROBOTER
addikt
Azt ugye tudod, hogy a Nikonnak és a Canonnak is van profi/félprofi kivitelű MILC váza, rendszere? Nikon Z és Canon R.
Ugyanúgy sok kezelőszerv, nagy méret stb.A profi felhasználáson belül nagyon sok műfaj van. A műterembe abszolút felesleges a féltégla, meg az időjárásállóság.
-
ROBOTER
addikt
Az egész kamerabiznisz évek óta zsugorodik, ezen belül a Nikon világszerte a 3. helyen van a FullFrame rendszerkamerák (DSLR+MILC) tekintetében. 2018-ban a Sony átvette a vezetést, a Canon a második, aki másfélszer annyi FullFrame kamerát ad el, mint a Nikon. A Sony a Nikon dupláját. Szóval lenne mit villantani, csak közben bejött a "Z", és csináltak egy méretes 70-200 2.8-at, ami kb. akkora vagy nagyobb, mint a tükrösre való.
[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
válasz hibavissza #6 üzenetére
Mivel ezeket a vázakat néha dobálják, ebben a kategóriában egyik gyártó sem vállalja be, hogy kihajtható, azaz törékeny legyen + ha egy mód van rá nem növelik a szigetelendő pontok számát.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM + UV szűrő -Újszerű-
- Canon Speedlite 580EX II vaku és távvezérlő szett eladó
- Tamron SP 150-600mm G2 teleobjektív + álcázó ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest