Új hozzászólás Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
Adrian Mole #45 üzenetére
Nem is lehet rajta csodálkozni, kis forgalmú ez a fórum. Nagyon kicsi
-
totyax
aktív tag
válasz
Adrian Mole #43 üzenetére
Még tavaly kijött...
-
totyax
aktív tag
Én eddig két olyan NPC-t találtam, akit fel lehet venni állandóra a csapatba: Egyikük Borcha, Ő Rivachegben ül a kastély börtönében, és a kormányzótól lehet kiváltani. Jó kis ranger jellegű party skillekkel rendelkezik (scouting, tracking, pathfinding), mindenképp érdemes elmenni érte még a játék elején. A másik Marnid, aki Zendarban lebzsel a kocsmában. Ő pedig jó kereskedő, hármas trade-el (szintén party skill!), egy padded cloth-ért hajlandó csak hozzánk elszegődni.
Véletlenszerű ki hol van, és jóval többet lehet találni mint kettőt - állandóra. Persze egy-kettő kihullik mert a többiek nem bírják. Mindenképpen érdemes minél többet felvenni közülük, mert a képességpontokból az számít akinek a legnagyobb van, mindegyiket specializálva valmire komoly összteljesítményt kapunk, és nem kell a játékos értékes szintenként pontjait ilyesmikre költeni, hanem ténylegesen a vezetői, illetve fegyveres képességekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest