Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Ennyi erővel akkor az iOS is egy ****, mert ott a W8 tablet, ami 100% produktívabb.
A W8 tablet a tipikus termék ami semmire nem alkalmas kompromisszumok nélkül

Tabletként nem igazán használható, mert megfelelő tabletes alkalmazások nem léteznek rá.
A desktop felület meg 8-10"-on nagyon kicsi, tablet módban nehézkes a használata, egérrel, billentyűzettel ugyan jobb, de a kis kijelző ott is csak hátráltat. A csúcs, mikor mindezt megfejelik egy nagyobb felbontással, amit a hagyományos Windows desktop képtelen normálisan kezelni, mert vagy bolhafingnyi lesz minden, vagy DPI növelés után a legtöbb alkalmazás UI-ja szétesik, vagy jobb estben csak bűn ronda lesz.a vágólap baki, annyira nem zavaró úgy a 99%-nak
Nem véletlenül írtam, hogy annak zavaró, aki esetleg tartalmat kíván előállítani.
Esetleg képzeld el, hogy ha Windows alatt sem működne ez a funkció rendesen, akkor mit gondolnál róla?--
macskea:
Mondjuk ha én nem tudnék bluetooth-on fájlokat küldeni, nagyjából megbolondulnék
Én akkor bolondulnék meg, ha azzal kéne bármit küldenem

Párszor megpróbáltam, de olyan nehézkes és lassú megoldás, hogy hagytam a fenébe
Ne bohóckodjunk már, egy közepes apk-t próbáltam átküldeni két tabletre, egy G-Pad-re átment, de majd 4 percig szarakodott vele, a Nexus 7-re meg egyáltalán nem sikerült, a kapcsolat megvolt, de a küldés mindig sikertelen lett, a 4. próba után hagytam a fenébe. 2014-ben ez a megoldás inkább humoros, mint hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Ford topik
- Microsoft Excel topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest