Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheatergs
senior tag
válasz
BoneDragon #6 üzenetére
Tekintve, h nem rég kukázták - szerencsére - azt a LoK-spinoff multit, aligha akar egyhamar újra belekezdeni a Square.
Az eredeti stúdió és pláne az író nélkül az a sorozat jócskán meghaladja egy kiadó ingerküszöbét.
-
Ofanaht
csendes tag
válasz
[Prolixus] #23 üzenetére
Ezekben az iparokban, amíg nem buktál meg, nem vagy senki. Lehet kicsit jól teljesített a Hitman és abból kaptak valamit, emellé tele hitelezték magukat, mert bíznak a következőben. Ki tudja...
-
doooo
veterán
Remélem bejelentik a 2. évadot...
-
Diopapa
addikt
válasz
->Raizen<- #16 üzenetére
Kb mindenben. Kezdjük a sztorival, jóval gyengébb, plusz félbe van vágva. Az eredeti DX hangulatot kevésbé jól hozza mint a H: R. (ez erősen szubjektív) valamint sokkal könnyebb is, pedig már a H: R sem volt nehéz...
-
exec79
tag
válasz
->Raizen<- #9 üzenetére
ez a baj hogy a 2.-al kezdted. Az elso volt a legjobb.
-
ribizly
veterán
Érdekes. Azt gondoltam, hogy ha már évente öntik ránk a Hitman játékokat, akkor csordogál be belőlük a bevétel. Remélem így lesz lehetőségük rendesen kibontakozni (bár nem hiszem, hogy a Square nagyon korlátozta volna eddig őket).
-
bunfi
őstag
válasz
Bad Pritt #12 üzenetére
Nem, a Mankind Divided kettévágására (mert ott a sztorit félbevágták, hogy 2 rész legyen belőle) és az Augmented preorder kezdeményezésre gondoltam. De ez mindkettő a Square Enix kapzsisága és pofátlansága. A Fall az tényleg nagy szégyen volt, a könyveket olvastam, tetszettek. A mobilos meg a Hitman GO!-ból kiindulva nem lehet szar.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
[Prolixus] #11 üzenetére
Elvileg kivásárolták magukat.
-
[Prolixus]
addikt
Amúgy érti ezt valaki? A SE el akarja adni a a IOI-t...aztán egyszer csak függetlenedik. Kivásárolták magukat? Elég meredek lenne, nem?
-
->Raizen<-
veterán
Egyetlen egy hitmant sem pörgettem ki szerintem baromira jellemtelen a figura és dögunalom az összes rész. A 2. résszel kezdtem, a sprintel cell sokszorta jobb volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BoneDragon #6 üzenetére
És ez hogy jön az IO-hoz?
-
BoneDragon
veterán
Kit érdekel... Inkább egy Legacy of Kain remasteredet... Köszi.
-
Wesder
titán
BM ès Absolution-ön kívül nem játszottam más HITMAN játèkkal, de az új is biztos fasza lett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Remélem a jövő hetet egy új Hitman bejelentéssel kezdik. \o/
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest