Aktív témák
-
Fuvaros
senior tag
válasz
woodworm #259 üzenetére
nem vagyok szakértő, tegnap vettem kéz alól. a padavan nálam a kispadon van max...
A routet feladata lenne: otthon a kisszobában egy pc lan meghajtása 1GB, laptophoz wifi 2 sáv, sony tv kábel és wifi és + telo wifi
+++++ kiszolgálnia hálózatiként egy usb nyomtatót --- ez nem jön össze
nappaliban a digi zte doboza intéz mást -
Fuvaros
senior tag
Sziasztok nekem egy TP-Link router szakértő kéne, hogy lehet usb portra installálni egy HPLJ1300-t...
-Először is az Archer c5v4 milyen üzemmódban menjen? Dinamikus vagy statikus? Egy digis- modem hálózatba van kötve otthon. A lan és wifi okés.
-Másodszorra a router istallálásakor a középső üzemmódot kértem, tehát nem csatlakozik közvetlen az internetre.
A letöltött usb printer controller nem látja a nyomtatót usb-n. De csak dhcp-n próbáltam. Legyen sztatikus beállítás? Ki ért ehhez? pussz köszi a segítséget
Aktív témák
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- UHD filmek lejátszása
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest