Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kompakt vízhűtés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Igazabol 3d kijelzonek lesz erdekes, ha tobb ilyet egymas moge helyeznek.
-
mr. w.
csendes tag
blindmouse, godlike:
poresszal kellet volna demozni, maris vinnek mint a cukrot nemszamit hanymillio...
aze' en nemneznek szembe azzal a kitudja hanyezerwattos projektorral (gondolom kell kraft hogy jo "eles" legyen a kep)...
-
bozont
veterán
Az interaktivitás itt is megoldható lenne szerintem, de kicsit más a kettő, vagyis más a vászon. A vízpáránál azért elég korlátozott a használhatóság, szabadtér felejthető, míg utóbbinál nincs akadály. Viszont vigyázni kell, mert nem egészséges átsétálni rajta.
De látványos dolog mindkettő. [link] -
ViZion
félisten
KELL.
Mondjuk kell hozzá egy nagyobbnappalimedence, de hát KELL. -
bepken
veterán
azt mondja képzeljük el, ahogy egy modell átsétál ezalatt a "vízpára-függöny" alatt....nekem erről szegény Hajas Laci jut eszembe, aki előtte 2 órán át szenvedett azzal, hogy belője a kislány haját
egyébként én azt hittem, ez a technológia előrébb jár megjelenítés terén: [link] - (bár itt nem tudom, mennyire van interaktivitás)
-
Akula
őstag
De jó lett volna, ha nem ilyen marketing videoval promóznának, hanem mutatnának egy-két technikai részletet. Engem jobban meggyőzne.
(#3) Blindmouse:
-
bteebi
veterán
"ami elmondásuk szerint forradalmasíthatja a digitális tartalomszolgáltató rendszereket. Az LDS főként interaktív reklámfelületek, előadások, bemutatók során lehet hasznos"
Köszi, már alig várom
... Tök jó, hogy ezentúl már majd gyakorlatilag mindenhol lehet reklámokat nézni
.
-
törölt tag
Jól néz ki, és a technológia sem bonyolult.
Színpadra el tudnám képzelni, de oda az alsó részhez is kellene elszívás/gumi borda, hogy ne legyen balesetveszélyes. -
scarabaeus
őstag
Jól eltalált választás volt amúgy ez az LDS rövidítés, amire a mormonok jönnek majd fel keresőkben, csakúgy, mint az alacsony önkisülésű akkuk LSD rövidítése, vagy az a holland térképes cég, az AND, ami szintén kereshetetlen
-
Blindmouse
senior tag
De jó lesz, amikor át kell majd sétálni a Galaxi esnyóc reklámon hogy bejussál a bevásárlóközpontba.
-
-=MrLF=-
senior tag
Ötletes találmány, "a vásznat levegővel irányított vízpára adja" az egésznek a kulcsa.
Erről lehet többet tudni? A tippem, szárazjég+hideg levegő, hogy szép egyenletesen essen lefelé, ha meleg lenne visszakeveredne. -
kriszpontaz
veterán
Elképzeltem a színfalak mögött álló takarítónők arcát amikor meglátják eme technikai újdonságot működés közben
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- Temu
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen egeret válasszak?
- Fogyjunk le!
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync