Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz erdoke #31 üzenetére

Nem a sebességre gondolotam, hanem a valótlan adatokra a termék weblapján, amit a cikkíró is átvett... Nekem azzal sem lenne bajom, ha 1x-4x-8x-16x pci-e is ugyanolyan foglalatú lenne (pl kis vga-kat multimonitorosdihoz egyszerűbb lenne találni, ha fizikailag nem akadályozná meg a csatlakozó alkja az 1x-4x foglalatba tevést... tudom akad olyan lap ahol trükköztek, és nem zárt a vége a 4x csatlakozónak)

(#32) k3l3r0n:
    azt nem tudom melyik a jobb, ha valaki közepes vagy erősebb kártyát tenne bele, akkor lehet különbség a pci-e tudás közt.
    Ha rendes hd gyorsítása van az újabbnak, akkor az célszerűbb...
    Bár meg kell hagyni nem olyan hülyeség mAtx lapot venni közepes gamer pc-hez sem... hisz csak vga kell bele pluszban.

Egyébként nekem is van dvi-d kimenet az asrockomhoz :) de tft-m még nincs, így nem használtam... a géphez később vettem egy hd3650-est, aminél egyik szempont volt hogy 2 dvi(-I) csatolója legyen, ha később tft-re váltok, akkor ne legyen szívás amiatt, hogy csak 1 digitális kimenet van.

Mondjuk az kicsit ciki, hogy az integráltathoz nem tudom használni a dvi-d kártyát, mert 4x-es és nem tudom hova dugni rendes vga kártya mellett, az integrált megoldások ennyiből előnyösek(persze tudom, hogy az adatátviteli tempó 1280 körüli felbontásokra elég az 1x-es csatlakozón, és a kártya azért 4x-es, hogy nagyobb felbontásokat is tudjon kiadni...)

Új hozzászólás Aktív témák