Új hozzászólás Aktív témák
-
Mab
csendes tag
Számtalan panoráma appot kipróbáltam, egyik minősíthetetlenebb, mint a másik. Sőt, ahol a free app az alacsony felbontású képekkel elboldogul, igaz sokszor hibásan fűzi össze a részleteket, a fizetős a nagyobb felbontással gyakorlatilag használhatatlan. Az eddigi legjobb és csak ritkán nem ad eredményt, az a Google-féle ingyenes Cardboard Camera. A felbontás elfogadható, a körpanoráma egybefüggő, igaz jó volna, ha lennének beállítási lehetőségek, mint pld menet közben fényerő.
-
kelly416
veterán
Na, toljatok el egy blázt srácok, amíg én bebizonyítom, miért vérnarancs a nevem.
daninet:
Nagyon szépen köszönöm. Asszem kipróbálom mindkettőt. Most jutott eszembe, annak idején megvettem a better camera pro-t is, azt is kipróbálom, hátha tud ilyent jól, ha már kifizettem és azóta sem használtam, mert az LG saját appja nekem elég majdnem mindenre. Azaz 360 panorámán túl mindent tud ami nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Autóhifi
- Milyen routert?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Medion E1003
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest