Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
A plusz perem miatt Windowson se menne.
Mondjuk annyi mindent felhoztatok már ti is a Linux mellett, hogy kezdem meggondolni magam. Lehet mégis tart ott ahol a Windows, csak épp pont olyan dolgokban, ami nekem, aki eredetileg windowsról jött nem hiányzik. Egy dolog viszont még mindig nem a legkirályabb, ez pedig a hardvertámogatás. Kissé meg kellene szorongatni a hardvergyártók golyóit emiatt.
@ (#103) kispx
Sok disztrót kipróbáltam, nekem ez jött be leginkább, ezért ezt használom. Nincs bajom azzal, ha buherálni kell és nem sokkal nehezebb kezelni, mint egy Ubuntut, vagy Mintet, amik felhasználóbarátnak számítanak.Advanced módban raktam fel a Debiant és ez eleve rajta volt. Sehol nem adott olyan lehetőséget, hogy kérem-e a Transmissiont vagy sem. Amit én választottam telepítéskor az alaprendszeren felül az ha jól emlékszem az ntfs támogatás, meg a laptop utils volt. Ezt a torrentprogramot én nem kértem, hanem rámsózták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest