- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Oscar
tag
Kilincselhetnétek egy kirándulásért a német raktárkomplexumba. Állítólag néhány évvel ezelőtt a legdurvább automatizált raktárak egyike volt Európában.
Szívesen olvasnék róla egy cikket.
Chuck Norris vakon gépel érintőkijelzőn is...
-
ludus
aktív tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #48 üzenetére
Azaz
-
-
jozsi252
veterán
-
-
A tesztet kezdhetnénk mindjárt egy hasznos kütyüvel:[link]
Az ígéret szerint megszünteti az "üvöltő reklámok" problémát. Esetleg van már vkinek?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Matthu
aktív tag
Nálam a hama márkanév nem a minőséget jelenti. Konzekvensen kerülöm a márkát.
-
callmeakos
veterán
Én szintúgy a gagyi érából volt 1-2 cuccom. De ennek úgy 3-4 éve. Azóta kerülöm de lehetséges hogy azóta javult a helyzet.
All→M8
-
k.istvan80
csendes tag
Jó kis írás, nem is tudtam hogy ilyen régóta létezik a cég.
Nekem van tőlük fényképezőgép-tok, pár kábel/csatlakozó, meg nagyon régről egy magnófej-demagnetizáló kazetta. Egyikkel se volt semmi problémám.Op3n Dott P4502, WayteQ xTAB-70dci, AMD Athlon II X3
-
-
Good2881
csendes tag
Kíváncsi leszek. Nekem is van egy-két cuccom ami Hama...
-
jozsi252
veterán
Vannak nagyon jó dolgaik, de audio kábelek terén nálam leszerepelt azért nagyon.
iPhone 16 Pro Max
-
ViiiiktorOC
senior tag
Örülünk neki!
Terjeszkedjen csak a PH!LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Vab egy-két cuccuk ami nem rossz de általában kerülöm a Hama cuccokat.
[ Szerkesztve ]
-
DarknessHope
senior tag
nos arra mindenképp jó volt a cikk hogy kiderült számomra hogy ez német... én kínainak gondoltam... Sorry... vagyis es tut mir Leid
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
socialkiller
tag
Jó hír! Nekem van tőlük egy f@sz@ fejhallgatóm meg egy Hama Urage Evo gamer egerem
Üdv, Patrik
-
netseft
aktív tag
Én a mai napig előnyben részesítem a Hama kábeleket, még sosem volt velük problémám, ellenben a némileg olcsóbb noname gagyikkal.
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
Madn!ght
addikt
Anno 2001-2002 környékén imádtam a HAMA szövet egérpadokat. Világbajnok volt a logi dual optical egeremmel. 2havonta cseréltem, mert felvált a szövet annyit játszottam, de nem érdekelt, mert csak 200 ft volt.
-
manoarc
senior tag
Régen viszonylag jó cuccaik voltak (pl táskák,mobil tokok) de mostanra tényleg nagyon kutya lett a legtöbb cuccuk, illetve irreálisan drága is , pl a szépen becsomagolt több ezer ft-os kábeleik amik semmivel se jobbak mint amit veszel a sarki műszakiba féláron OEM - ként.
{。^◕‿◕^。}
-
Remington
őstag
azt azért tegyük hozzá hogy a Hama Magyarország nem csak a Hamából hanem sok más forgalmazott márkából is csinálja a több milliárdos forgalmat.
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
kbencee
aktív tag
Német a Hama?
Frankón azt hittem, hogy valami kínai szutyok, bár ettől még nem fogok Hama cuccokat vásárolni -
DarkByte
addikt
Bár nem vagyok velük kibékülve minőségben, elismerem vannak jobban sikerült dolgaik. Úgyhogy örülök hogy van ez a blog.
-
benoce
tag
Használható cuccokat gyárt, vagy képvisel hazánkban. Ők képviselik a Golla, A-ha, Sandisk, Xavax márkákat, vagy most cserélték le a Monster kábelt a sajátjukra ami Avinity néven lesz kapható. Árazás, legyen az Ő problémájuk.
Megnyugtatás képen, van minőség ellenőrzésük. Pld. csak a mobil kiegészítők miatt olyan gyűjteményük van GSM telefonokból, hogy Mobilarena törzsközönsége sokkot kapna
-
csasaKKP
senior tag
Nem két Hamás termékem van és temérdek kábel. Nem volt velük soha bajom, és így van, vannak prémium kategóriás termékeik is. Mondjuk a VHS tisztító kazettához kevés lötyit mellékelnek, de összességében nem rosszak.
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
Spectrum
aktív tag
Nekem annyi gondom van a hamával, hogy a legtöbb boltban csak és kizárólag az van.
Vennék egy egyszerű kis kiegészítőt, kábelt, csatlakozót, de nem fogok rászánni több ezer forintot, amikor tudom, hogy létezik olcsóbb. Hely pedig lenne, látványosan ugyanaz az egy termék van kint 5 tüskén egymás mellett, konkurenciának még a nyoma sincs. Ezért az utóbbi pár évben csak netről rendelek ilyesmit, persze más márkát és legfeljebb féláron, pár napos várakozással.
-
lujó55
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #14 üzenetére
+1
mert a minőséget nézed te is állandóan. rossz szokás -
radi8tor
MODERÁTOR
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a régi Hama már nem olyan, mint a mostani. Sokkal gagyibb lett, nagyon kínai már, amit árulnak Hama névvel. Régen még rá lehetett mondani, hogy német, de ma....
⭐ Stella
-
mepet
addikt
HAMA, HAMAr elromlik!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Én eddig azt hittem a hama ilyen kínai cókmók.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Csapoati
nagyúr
válasz Dr. Romano #11 üzenetére
Hama' tönkremegy.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Dr. Romano #11 üzenetére
Lehet HAMAr ítélkeztél
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Dr. Romano
veterán
Én a hamát mindig reflexből a gagyik közé soroltam.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
modd3r
őstag
A HAMA márkán belül is több minőség-fokozat van, ha jól emlékszem vannak elég komoly prémium termékei is. (pl. aranyozott kábelek, stb.)
-
HXY
addikt
Szinte az összes kisebb gyártó is egyszerűen megveszi a kínaiaktól a termékeket rányomják a logójukat, vagy csak csinálnak egy színes csomagolást hozzá, és kész is a "márkás" termék.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz superecneB #3 üzenetére
Ettől függetlenül előfordulhat, hogy nem minden termékük német, hanem ki van szervezve a gyártás Kínába, esetleg OEM gyártóktól vásárolnak, ez az amiről majd remélhetőleg kapunk valamiféle információt.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
spanyoll
addikt
A jó kis hama termékek, anno amikor még médiában voltam talposlegény de szerették a vásárlók
@superecneB: Te különleges vásárló vagy, eddig még SENKI nem találkozott ilyen minőségi hibával
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
superecneB
őstag
Sosem gondoltam volna, hogy ez német cég, én sajnos csak elég gagyi termékeikkel futottam össze és az alapján azt gondolná az ember, hogy megint valami kínai... Minden estre kíváncsian várom a folytatást, bár mondom, engem nem nyűgöztek le, borzasztó termékeikkel találkoztam.
-
Apika
addikt
Ennek én is örülök! Nekem is van tőlük pár termékem...
-
Graphics
Jómunkásember
Hasznos blog lesz ez a kiegészítőkre vadászóknak
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest