Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Nyilvan. De ez 2023 nyaraig nekem biztos nem jelent gondot.
Meg GP-be megjeleneskor minden exkluziv bekerul es Ultimate-tel PC-n is jatszhatok veluk. Azert ez se mindegy.
De most komolyan, eleg nehezen nezek ugy a GPU-ra, hogy dragabb a PS+-nal, hogy tudom, hogy van ra kb. 1/3 aras megoldas. Ha ez megszunik, nyilvan billen a merleg.
Akarcsak a videokartyakkal, itt is azt nezem, hogy aktualisan nekem mennyibe kerul, nem azt, hogy mennyibe kene kerulnie papirforma szerint. Mert vegul ugyis az aktualis arat fizetem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest