- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
azt te sem gondolod komolyan hogy ballagás elején bekapcsolnád a kamerát, és sétálva vinnéd kézben a gépet ahogy halad a menet, stb... egyedül soha nem fog az ember profi felvételt csinálni ilyen rendezvényekrol. pont nem véletlen hogy 2-3 kamerás szokott dolgozni ilyeneken. ha meg otthonra lesz saját célra, akkor meg úgyis megvágod, van egy csomó holtido amiben megállhatsz, pl amíg jön a köv osztály vonulása, amíg az igazgató odaballag a mikrofonhoz, stb. egy teljes ballagás mennyi lehet tokkal vonóval 2-3 óra? ott a kártya is el fog fogyni sanszos, ahogy az aku se biztos hogy bírja...
egyedül ha a hálószobába üzemeled be akkor lehet ebbol a korlátból probléma szerintem. máshol szerintem teljesen használható. évek óta rögzítjük a síeléseket, nyaralásokat, családi eztazt, 10-15 perces felvételek vannak max egyben, és abból ált lesz a kész filmben 5 perc... a saját ballagásomnál felvették az igazgató beszédet meg a többi hülyeséget, elso volt hogy kivágtam a 80%-át legalább...
birq: ilyen felhasználásra nem megfelelo a gép. so what? ezért találták ki a kamerákat is. senki nem mondta hogy az öszvérmegoldások tökéletesek. az esetek jelentos részében megfelelnek akár profi szinten is, de persze van olyan felhasználás, amire meg nem. valljuk be azért ez elég ritka... mert aki profi szinten foglalkozik ilyenekkel, az nem szüttyög félmegoldásokkal
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest