Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Mégis ez most hogy függ össze az előző kijelentéssel? A különféle fotográfiai eljárások eltérő expozíciós időket kívántak meg. Azért van különbség egy nagyformátumú lemezre kent nedves emulzió és egy 18mm-es celluloid filmszalag egy képkockája között.
Na meg egy olyan korszakról beszélünk ahol nem évről-évre, hanem hónapról-hónapra fejlődött, finomodott egy-egy eljárás. De ha te a 100 évet úgy érted, hogy napra pontosan mától visszafele számolva...
-
cashzoli
aktív tag
+20 piros pont a régi oldalról. || Makulátlan, persze. No de mi az a makula?
-
MZperX75
addikt
válasz fondorlatos #12 üzenetére
A tablókép az más!
Ez a Fotós egy régi vágású 1945-kütyüvel fotózgatott,kicsit művészibe ,de kizárólag fekete-fehérbe,ott könnyebb volt a retusálása a képnek(ezt még ő mondta )
( már nagyon régen nem voltam nála) -
-
MZperX75
addikt
válasz charlie_hu #10 üzenetére
"Nem nagy kunszt ,mióta létezik a fotó technika ,ezzel együtt létezik a a fotó manipulálás is."
-
Necc
addikt
Tudom, figyelembe vettem, de azert a 60-as 70-es evekhez kepest vett "fotoshoppolas" is teljesen mas, mint egy tobb mint 100-150 eves kep eseten, technikai nehezsege sokkal nehezebb, es ez teszi erdekesse a kiallitast, es nem az, hogy sokkal modernebb (de nem digitalis) technikaval ugyanezt mar megcsinalta egy "sarki" fotos bolt (gondolom akkoriban ez igy is nagy szam volt)
[ Szerkesztve ]
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Alchemist
addikt
Hát még azok a képek, amelyeken Sztálin elvtárs mellől fokozatosan eltüntették a többi elgajdeszolt főelvtárst...
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Necc
addikt
Azert 100-150 eve, amikor 1 percig kellett szo szerint szobroznod ahhoz, hogy 1 kepkocka elkeszuljon rolad, teljesen mas technikai nehezsegek voltak szuksegesek egyetlen ilyen trukkos kepkoca elkeszitesehez.
[ Szerkesztve ]
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
MZperX75
addikt
Ez mitől érdekes?
Nálunk,egy kis utcában van egy fotós(1964-óta üzemel).(16ker)
Az összes arcképes igazolványomban a képeket ott csináltattam,1975-1999-ig ,majdnem mindegyikhez hozzányúlt és kicsit igazított,seb pattanás rögtön lekerült róla.
Nem nagy kunszt ,mióta létezik a fotó technika ,ezzel együtt létezik a a fotó manipulálás is. -
MongolZ
addikt
Érdekes lehet, tuti megnézném
Kár, hogy épp akkor nem járok arra... meg úgy egyébként sem...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest