- Nyaralás előtti hardverszemle
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Utólag szállít kábelt az MSI az újabb tápjaihoz
- Házi hangfal építés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
kolopele #149 üzenetére
nem feltétlen, én is vennék 144hz-es monitort, ha lenne értelmes, de - számomra - nincs, drágán sem, majd oledből hajtogatok ( :
ha beesik a min fps 30-50 közé már semmit nem jelent az átlag 60-75, ha hozza adott játéknál a fix 60-at az más
én nem estem hasra 4k-tól, nyilván szebb volt 4k-ra felskálázott fhd-nál, de annyival nem ha csak nem álltam neki állóképeket nézegetni, 1440p 120/144hz-en 32"-on az lenne nekem az igazi fps-hez, de ez nyilván szubjektív - és nem multihoz -, jól elvoltam/vagyok 60hz-en, de nyilván jobban ellennék a dupláján, ha meg már 4k akkor uw 1440p sztem, de ez is egyéni
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- GTA V
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Tőzsde és gazdaság
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Mikrotik routerek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest